Fudbaleri Partizana gostovali su Novom Pazaru, a nije manjkalo uzbuđenja. Crno-beli su meč počeli kao i u Kruševcu, gubili su od 23. minuta.

Poveo je Pazar, izjednačio, pa potom poveo Partizan, ali su se uzdigli domaći igrači i napravili preokret, te u završnici došli do rezultata 3:2.


Dva puta je na početku meča pripretio Sadik, ali je odbrana domaćina dobro reagovala. Sise je dobro reagovao u 13. minutu, umalo je postigao auto-gol. Potom je četiri minuta kasnije zapretio Natho, ali je dobro reagovao Drobnjak. Nakon toga probudio se Pazar. U 20. minutu Tomić je imao priliku, šutirao je ali preko gola.

Tri minuta kasnije Nedeljković je doveo Pazar u vođstvo sa ‘bele tačke. Pokušao je Popović da mu ‘skine’ loptu, zakačio ju je, ali je otišla u mrežu.

Samo tri minuta kasnije imao je Vitas dobru priliku, ali je pogodio Marka Drobnjaka. Do poluvremena nije bilo promena.

Partizan je u 53. minutu imao slobodnjak, Urošević je šutirao pravo u Drobnjaka. Odgovorio je Pazar četiri minuta kasnije. Greška u komunikaciji Popovića i Miletića dovela je do kontre Pazara, ali je Tomić šutirao kraj gola. Čolić je dva puta oprobao udarac, na kraju lopta se odbija do Sume, Partizan dolazi do izjednačenja u 61. minutu. Crno-beli su u 72. minutu došli do vođstva. Odlična akcija, Suma do Asana, a japanski fudbaler je uspeo da zatrese mrežu Drobnjaka.

FOTO: FK Partizan

Samo tri minuta trajala je radost Partizana, uspeo je Nemanja Perić da izjednači, Pazaru je to dalo vetar u leđa, te četiri minuta kasnije dolaze domaći igrači do potpunog preokreta. Pogrešio je Ostojić, dobro reagovao Resić, šutirao je, lopta se odbija od Miletića koji je šalje u gol Popovića.

FOTO: FK Partizan

NOVI PAZAR – PARTIZAN 3:2 (1:0)

(Nedeljković 23pen, Perić 74, Resić 78 – Suma 59, Asano 71)

NOVI PAZAR (4-4-2): Drobnjak – Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković (od 84. Zimonjić) – Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap (Resić od 55) – Dragutinović, Hadžibulić (od 65. Perić).

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho (Pavlović od 70) – F. Stevanović (od 46. Čolić), Suma (od 77. Ivanović), Asano (od 86. Matić) – Sadik.

FOTO: FK Partizan