8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

EVROPA OVO NE PRAŠTA: Pazar se uzdigao protiv ‘uspavanog’ Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.20 u 18:53

Fudbaleri Partizana gostovali su Novom Pazaru, a nije manjkalo uzbuđenja. Crno-beli su meč počeli kao i u Kruševcu, gubili su od 23. minuta.

Poveo je Pazar, izjednačio, pa potom poveo Partizan, ali su se uzdigli domaći igrači i napravili preokret, te u završnici došli do rezultata 3:2.

Dva puta je na početku meča pripretio Sadik, ali je odbrana domaćina dobro reagovala. Sise je dobro reagovao u 13. minutu, umalo je postigao auto-gol. Potom je četiri minuta kasnije zapretio Natho, ali je dobro reagovao Drobnjak. Nakon toga probudio se Pazar. U 20. minutu Tomić je imao priliku, šutirao je ali preko gola.

Tri minuta kasnije Nedeljković je doveo Pazar u vođstvo sa ‘bele tačke. Pokušao je Popović da mu ‘skine’ loptu, zakačio ju je, ali je otišla u mrežu.

Samo tri minuta kasnije imao je Vitas dobru priliku, ali je pogodio Marka Drobnjaka. Do poluvremena nije bilo promena.

Partizan je u 53. minutu imao slobodnjak, Urošević je šutirao pravo u Drobnjaka. Odgovorio je Pazar četiri minuta kasnije. Greška u komunikaciji Popovića i Miletića dovela je do kontre Pazara, ali je Tomić šutirao kraj gola. Čolić je dva puta oprobao udarac, na kraju lopta se odbija do Sume, Partizan dolazi do izjednačenja u 61. minutu. Crno-beli su u 72. minutu došli do vođstva. Odlična akcija, Suma do Asana, a japanski fudbaler je uspeo da zatrese mrežu Drobnjaka.

FOTO: FK Partizan

Samo tri minuta trajala je radost Partizana, uspeo je Nemanja Perić da izjednači, Pazaru je to dalo vetar u leđa, te četiri minuta kasnije dolaze domaći igrači do potpunog preokreta. Pogrešio je Ostojić, dobro reagovao Resić, šutirao je, lopta se odbija od Miletića koji je šalje u gol Popovića.

FOTO: FK Partizan

NOVI PAZAR – PARTIZAN 3:2 (1:0)

(Nedeljković 23pen, Perić 74, Resić 78 – Suma 59, Asano 71)

NOVI PAZAR (4-4-2): Drobnjak – Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković (od 84. Zimonjić) – Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap (Resić od 55) – Dragutinović, Hadžibulić (od 65. Perić).

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho (Pavlović od 70) – F. Stevanović (od 46. Čolić), Suma (od 77. Ivanović), Asano (od 86. Matić) – Sadik.

FOTO: FK Partizan

0
0

8 Komentara

  1. Prošle godine su ti isti igrači igrali dobro,a sada ništa ne valjaju.Čija je to zasluga,igrača ili trenera?.Kako je pripremljena ekipa?Nema Đuričića,koji je trenirao ekipu,doveden Ćurčić da pomogne defanzivu.Sada nemamo ni ofanzivu, ni defanzivu.Veliki promašaj uprave !Da promenimo celu ekipu,bi će isto.VRAĆAJTE ĐURIČIĆA POD HITNO

    0
    0
    Odgovori
  2. Uprava i Savo, ne budu li oterani u rekordno brzom roku, bice ovo najgora sezona u istoriji kluba. Najgori predsednik i najgori trener, kako li se samo nadjose.

    0
    0
    Odgovori
  3. KAKAV USPAVAN PARTIZAN
    NEZNALICE ! SAVO VELIKI
    AMATER. UPRAVA NIKAKVA,
    NIKAD GORA. MARS BRE SVI
    U LEPU P. M.
    P. S. SRAMOTA OD IGRE, JADNO MUCENJE LOPTE !

    0
    0
    Odgovori
  4. Bosanski buzdovan Savo Milošević opet vuče genijalne poteze i od pobede pravi poraz. Imam utisak da je i on i kompletna uprava tu da ne smeta dr Zbezdanu Terziću. Neki iole pismenini trener bi slučajno mogao da osvoji prvenstvo a to ne bi bilo ugodno predsednik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter