0
Evropske lige

UŽIVO – ‘BITKA’ ZA PREMIJER LIGU: Fulam počinje bez Mitrovića, Srbin najvažniji meč sezone startuje sa klupe!

Objavljeno: 04.08.20 u 20:15

Fudbaleri Fulama i Brentforda od 20:45 igraju finale plej-ofa Čempionšipa koje pobedniku donosi plasman u Premijer ligu!

Fudbaler Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović započeće meč sa klupe.

U pitanju je duel ekipa koje su regularni deo sezone završili na 3. (Brentford) i 4. (Fulam) poziciji Čempionšipa i koji su u dva meča izbacili Svonsi i Kardif u polufinalu.

Brentford je posle pandemije bio maestralan, tukao je čak i Fulam kao gost sa 2:0 u prvom meču u nastavku sezone, a na putu ka finalu baraža izbacio je Svonsi u dve utakmice ukupnim rezultatom od 3:2. Fulam je bio bolji od Kardifa takođe sa 3:2 u dve utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI ČELSIJA U ŠOKU: Procurele slike novih dresova, već su dobili epitet ‘najgorih u istoriji’ (FOTO)

Prema proračunu čuvene agencije Dilojt, pobeda bi Brentfordu donela oko 160 miliona funti (177 miliona evra) u naredne tri sezone, dok bi Fulam trijumfom u finalu obezbedio sebi 135 miliona britanskih novčanica (150 miliona evra) u istom periodu.

To će ukupno jednom od dva tima doneti čak 265 miliona funti (gotovo 300 miliona evra) u narednih pet godina, pod uslovom da ne ispadnu iz elite odmah u prvoj sezoni, pa je jasno zašto je večerašnji okršaj koji je na programu od 20.45 časova na najslavnijem engleskom stadionu značajan.

Fulam: Rodak, Ektor, Rim, Odoi, Brajan, Rid, Kamara, Onoma, Kebano, Kerni, De Korodva.
Rezerve: Betineli, Sesenjon, Kristi, Le Maršand, Mekdonald, Johansen, Nokart, Kavaljero, Mitrović.

Brentford: Raja, Henri, Janson, Dalsgard, Pinok, Norgard, Jensen, Da Silva, Benhrama, Votkins, Mbeumo.
Rezerve: Kanos, Markondes, Denijels, Valensija, Dervisoglu, Žanvier, Fosu, Zamburek, Roerslev.

Ko ide u Premijer ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter