0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

TOTALNA RASPRODAJA U ČELSIJU: Lampard otpisao trećinu ekipe, a evo ko je na listi za dolazak na ‘Stamford Bridž’

Objavljeno: 04.08.20 u 16:40

Fudbalski klub Čelsi namerava da proda veliki deo svoje ekipe. Na ‘Stamford Bridžu’ se sprema prava rasprodaja.

Među igračima koji su na listi za prodaju nalaze se Kepa Arizabalaga, Žoržinjo, Antonio Ridiger, Kurt Zuma, Andreas Kristijansen, Emerson, Timue Bakajoko, Viktor Mozes, Deni Drinkvoter i Miču Bačuaji.

Interesantno, Ridiger, Zuma i Kristijansen veći deo finalne utakmice FA kupa protiv Arsenala proveli su u odbrani Čelsija koji je poražen rezultatom 2:1. U toj utakmici svih 90 minuta odigrao je i Žoržinjo kojeg klub takođe namerava da proda.

Trener kluba sa ‘Stamford Bridža’ Frenk Lampard ranije je izjavio da planira da dovede pojačanja u odbrani, ali da klub prethodno treba da proda određene igrače, piše ‘Skaj Sport’.

PROČITAJTE JOŠ: KRALJ SVIH GOLMANA ZAVRŠIO KARIJERU: I ovo je jednom moralo da se dogodi…

Čelsi je već uložio 93 miliona evra dovođenjem Tima Vernera i Hakima Zijeha, a sve je bliži dovođenju i Kaija Haverca iz Bajer Leverkuzena. Stoga, londonski klub mora da proda neke od navedenih igrača kako bi zaradio određenu svotu novca.

Jedna od pozicija na kojima Čelsi traži igrača je pozicija levog beka, a glavna meta je Serhio Reguilon koji je prošle sezone igrajući za Sevilju proglašen za najboljeg igrača La Lige. Reguilon ima ugovor s Realom iz Madrida, a za Sevilju je igrao kao pozajmljen igrač.

Prva želja kluba na poziciji levog beka bio je Ben Čilvel iz Lestera, ali kako stvari stoje sve su manje šanse da će doći do tog transfera, jer ‘Lisice’ traži previsoku odštetu.

Čelsi namerava da dovede i novog golmana, a na listi želja nalaze se Jan Oblak iz Atletiko Madrida, Andre Onana iz Ajaksa i Din Henderson iz Šefild junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter