16
Domaći fudbal

NAVIJAČI CRVENO-BELIH NE ZABORAVLJAJU: Zvezda podsetila na čuveni sporni momenat iz ‘večitog’ derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.20 u 18:25

Na Tviter nalogu ‘Red Star Belgrade’ foruma pojavio se video snimak sporne situacije iz finala Kupa 2017. godine između Zvezde i Partizana.

U danima koji su za nama, mnogo se raspravljalo o dosuđenom penalu za Partizan u duelu protiv Napretka u okviru 1. kola Superlige Srbije, a forum crveno-belih je podsetio na situaciju od pre tri godine, kada za evidentan prekršaj nije dosuđen jedanaesterac.

U pitanju je čuveni detalj iz finala Kupa, između ‘večitih’ rivala, kada je napadač Zvezde Ričmond Boaći bio u šansi, a u šesnaestercu ga je oborio defanzivac crno-belih Nikola Milenković.

PROČITAJTE JOŠ: NI RONALDO NI IMOBILE: Paolo Dibala izabran za najboljeg igrača Serije A!

Prekršaj je bio očigledan, jer je defanzivac crno-belih vukao napadača iz Gane, a izvukao mu je i dres, ali tada glavni sudija Milorad Mažić ništa nije dosudio.

– Usled situacije iz poslednjeg kola domaćeg prvenstva i besramnog penala o kome bruje Srbija i region, podsetićemo na jednu situaciju koja se nije desila tako davno da bismo je zaboravili i adekvatna je da ukažemo na dvostruke aršine – stoji u opisu videa.

FOTO: Red Star Belgrade/Twitter/printscreen

0
0

16 Komentara

  1. Zaro se zaboravlja nestanak gol aut linija itd… Cela njihova priča o velikosrpskom timu je smešna, osnovao ih je najgori od najgorih, Krcunovici su isti kao ovi što su nam okupirali Kosovo, kad ne znaju šta će daj da izmislimo neku priču i forsiramo je posle nekog vremena postaće istina, klasična Vučićeva škola sto i ne čudi jer je on jedan od njih

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel’ to bese Mazic, onaj koji je dosudio DVA penala Zvezdi u jednom poluvremenu na stadionu Partizana? Jel’ o tom Mazicu pricamo?

    0
    0
    Odgovori
  3. Da,zuti je trebao dobiti padalica Boaci.Jadnik,nista nije mogao protiv Milenkovica osim da simulira.Uvek ste bili problem,i u Jugi i danas gde vam drzava u ponoc donosi narodne pare i menja upravu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Stacemo za povlacenje Balazica na marakani
    Ajde novinari nadjite i taj snimak.
    Gde su ovi mrmoti iz FSS ko opet pocinje i zasto ovi smecari iz ljutice Bogdana ovo rade cega se boje.
    Pa oni mucenici tri god.neznaju za pobedu.
    Opet skacu sami sebi u stomak cekamo profu da ih oduci od pisanja saopstenja
    Pozdrav iz Indjije 91min.
    Uprava Partizana da stane iza kluba Vucelicu Vazura reagujte oglasite se misevi vise,a ne da trcite na Pink i da me smarate sa Olujom.
    Njihov Tudjman im je dao drzavu cekali su 50god,nasi su nama dali samo K..U i to je fakat Pa mi smo i Kosovo izgubili to je svima jasno i to je to.
    Manite me tih S…A.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada mi ništanije jasno. Da li je penal ili nije. Za navijače cz važe čudni aršini. Kada se ne svira penal protiv Partizana saopštenje, a kada se svira penal za Partizan saopštenje. Kada dobiju penal na 18 m od gola nema saopštenja, izvade loptu metar iz gol auta i daju gol nema saopštenja, kada sudija svira gol a lopta ne pređe gol liniju ništa, dobiju gol lopta u golu ceo metar sudija ništa oni ne ozdaju saopštenja. Imam utisak da su veliki licemeri i lažni borci za pravdu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti pišeš o penalima u i posle 90. minuta? Ti pišeš o penalima van 16? Pa već si zaboravio penal protiv Radničkog u 85. minutu, penal u Senti u 90+… Pa Partizanu se na pripremnim utakmicama sviraju penali van 16m! Nisi gledao meč protiv Lučana? E pa pogledaj! Sram te bilo du*eta, kada obraza nemaš! A pozivaš Vuletića? A šta će on mučenik da kaže? Oduševljavao se bezobrazlukom uvijenim u celofanu sa citatima na latinskom. Pa on to ništa nije izmislio, već prepisao nečije misli, ukrao intelektualnu svojinu… Obična prolupala budala, koja vas zamlaćuje, ne bi li ostao još koju godinu, tu gde jeste! O Vučelić u i Vazuri, neću ništa, nije potrebno, sve se zna…

      0
      0
      Odgovori
  6. Ok. Ako je ovo prekršaj (a jeste), zašto se onda sada bunite i pokrećete probleme za ovaj penal Partizanu, koji je deset puta očigledniji?

    0
    0
    Odgovori
  7. Gol nakon gol auta, davljenje i udaranje sakom bez kazne…svasta nesto bi mogli na forumu Partizana da postave kao odgovor.

    0
    0
    Odgovori
  8. smesno, sta oni NE zaboravljaju …??? toliko lazu, varaju i na terenu pljacku sprovode … od BRUKE i SRAMOTE se i sami stide … da, moraju i na ovaj ili onaj nacin … da se pred samim i naivnim navijacima od PLJACKI NA TERENU I VAN NJEGA OPERU … cista MANIPULACIJA … sta je sledece: penali van sesnajterca, igranjem kolenom … golovi i kad je lopta van terena ili njihov geometat kaze da je gol i kad je lopta u petercu, gruba igra iskljucenaja … nazalost taj klub je toliko zloupotrebljen … jednostavno receno: zbog ljudi u i oko zvezde (a i ubacenih TROJANACA u partuzan) da je RUPA posta ZLO srpskog sporta.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti da imaš obraza, potpisao bi se, ponosno, bar imenom. Ovako, komentar, um besislen, em neobjektiva, em GLUP!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter