0
Evropske lige

FOTO: FSS

KONAČNO – MENADŽER FULAMA OTKRIO: Poznato da li će Mitrović biti spreman za utakmicu sezone!

Objavljeno: 03.08.20 u 18:17

Srpski napadač Aleksandar Mitrović spreman je za finalni meč plej-ofa Čempionšipa protiv Brentforda, potvrdio je menadžer Fulama Skot Parker.

Mitrović je zbog povrede morao da propusti obe utakmice protiv Kardifa u polufinalu. On je ove sezone 26 puta zatresao mreću protivnika, tako da bi njegovo neigranje u finalu bio veliki hednikep za Fulam.

Ovo je i najskuplji meč na svetu, jer pobednik osim što ulazi u Premijer ligu, na svoj račun dobija i oko 200 miliona evra.

– U punoj smo snazi, svi su spremni za utorak veče. I Mitrović je spreman, odlučićemo da li će igrati od početka. Sada je na meni da napravim najbolji recept za pobedu. To jeste glavobolja, ali vi kao menadžer prosto želite da imate sve na okupu kako bi imali taj luksuz biranja najboljih – rekao je Parker u najavi meča.

PROČITAJTE JOŠ: NIKOLA JOKIĆ VIDNO UTUČEN: Izgubljene lopte? Tako je već pet godina, to je deo naše igre

Mitrović ukoliko u utorak veče bude igrao, zabeležiće svoj 100. nastup u dresu Fulama i juriće svoj 50. gol, s obzirom na to da ih trenutno ima 49 ukupno.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter