0
Evropske lige

RONALDO JE IZGUBIO ‘RAT’ PROTIV IMOBILEA: Sari izostavio Portugalca sa poslednje utakmice, Italijan osvaja zlatnu kopačku!

Objavljeno: 01.08.20 u 14:57

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile je i zvanično krunisan za prvog strelca Serije A i Evrope!

U subotu u 20.45 će Juventus igrati protiv Rome, Napoli protiv Lacija, a već je poznato da će Imobile sigurno biti prvi strelac šampionata Italije.

 

Time je i postalo jasno da Imobile zvanično može da slavi, Mauricio Sari će odmoriti Ronalda, koji je tako izgubio rat za najboljeg strelca na ‘čizmi’, a ujedno će italijanski napadač biti prvi strelac vrhunskih liga Evrope, jer Robert Levandovski ima 34 gola ove godine.

Imobile je prvi Italijan koji će uzeti Zlatnu kopačku posle Frančeska Totija koji je za Romu dao 26 golova u sezoni 2006/2007, godinu dana ranije je Luka Toni bio laureat sa 31 golom za Fjorentinu.

Lionel Mesi je bio osvajač u poslednje tri godine, prethodno je sezonu 2015-16 obeležio Luis Suarez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedini čovek koji je osvojio Premijer ligu,La ligu i Seriju A! A mačka je osvojio sve to i to 2 puta! (Premijer ligu 3 puta) 💪 #Cristiano #Ronaldo #Juventus

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter