16
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OTVORENO PISMO ZVEZDE: Ne možemo da ćutimo, očekujemo da FSS kazni arbitre, Partizan je navijačima obećao titulu!

Objavljeno: 01.08.20 u 22:29

Fudbalski klub Crvena zvezda obratila se otvorenim pismom Fudbalskom savezu Srbije.

Crveno-beli su kao povod naveli meč u Kruševcu.  Iz Zvezde smatraju da je penal za crno-bele bio nepostojeći

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA: Partizan preokrenuo, debitanski gol Čolića, Natha i Markovića dovoljni za prvu pobedu (VIDEO)

Otvoreno pismo vam prenosimo u nastavku: 

Poštovano rukovodstvo FSS
Crvena zvezda vam se ovim putem javno obraća pitanjem: Šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali. 

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštititi od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. Zato gospodo iz FSS-a nemojte vi da se brukate. uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala – stoji u otvorenom pismu.

FOTO: FK Crvena zvezda…

0
0

16 Komentara

  1. Dokle bre lova u mutnom, lopova iz rupe.Dokle objava, prigovora kad znamo da je Sudijska organizacija pod punom kontrolom zvezde, kao i FSS.Pa secate se koliko je bilo povika na Kokezu, a on je kum Vucicu i sef Terzicu.Sve se to radi da se paznja prebaci na druge tako da niko ne obraca paznju koliko ustvari zvezda krade , namesta i muti ne samo srpskim fudbalom nego i javnoscu cele Srbije.Napad je najbolja odbrana, ali su fakti protiv njih i svako ko ima i koristi mozak zna da je ta organizacija smrt srpskog fudbala pa i celog sporta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sasvim sportstski je najaviti da ocekujes borbu za 6. mesto. Kakav debilan klub i izjava. A mediji se bave sa ovim , a niko da kaze od strucnjaka zasto je bio penal. Prosle godine su na razni strucnjaci za sudjenje ubedjivali da je svaki penal za zvezdu ispravno dosudjen. Tipicno AV spinovanje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hajde, o penalu ne vredi polemisati sa onima koji pravila ne poznaju. Ali ako se dobro secam i dr Tvorza je svojim navijacima obecao titulu pred pocetak bar jedne od ove tri sezone pa se to nije okarakterisalo kao krivicno delo ili najava namestanja. Licemerno ali ocekivano, da se ne lazemo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Fkcrveno zlo ili korona iz rupe se odmah javila a da su videli snimak ,lepo I polako uverili bi se da je penal cist.

    0
    0
    Odgovori
  5. AHAHAHAHAHHAHAHAHAH KO O CEMU zVEZDA O POSTENJU AHAHAHAHAHHAH A NAJVECA FORA PENAL CIST KAO SUZA SVE VREME IGRAC NAPREDKA DRZI ZA DRES IGRACA PARTIZANA. NORMALNO SUDIJA MU NE DAJE ZUTI ALI NEMA VEZE NAVIKAO JE PARTIZAN DA BUD EOSTECEN. O ONOM DVOSTRUKOM POVLACENJU ZA DRES DA NE GOIVORIM CIST CRVENI ALI KAZEM NEMA VEZE INSTITUCOIJA JE NAVIKLA DA IGRA SAMA PROTIV SVIH . ZATO NA NJENOJ STRANI JE JEDInO NAROD A SLINAVI GOBLINI UCINICE SVE DA CAST I POSTENJE NE POBEDI TO JE VALJDA SVIMA JASNO. CESTITAM PARTIZANE NA ZASLUZENOJ POBEDI BRAVO BUDUCI SAMPIONE!

    0
    0
    Odgovori
  6. Bruka franjevska ,klasicna,samo kukaju a godinama kradu.Da ne spominjem sudije ,penale protiv niv.pazsra,vizdovca,sklanjanje u subotici,prijateljske utakmice s borcom,kulom i banatskim dvorom.Oni napadaju covica za fmp a kod njih godibama u upravu vucurovic predsednik ban.dvora,dzomba iz kule i predsednik metalca.Da ne spominjem prihateljske utakmice u kosarci s megom i milojevicem.Bruka i pljscka ali ce se nacekati za titulu.

    0
    0
    Odgovori
  7. dno dna. kurtizana kmeci. dodose ovaj penal stvarno lice na desetine sumnjivih koji su kurtizani svirani u zadnjih 5 – 6 g. var romi var za koji se PARTIZAN zalaze dosta dugo. ganci var je jedno od resenja, ali sta cete vi onda, nebi vise bili svetski prvaci po broju penala dosudjenih u korist kurtizane. ganci vidite kako bole sumnjivi penali? u vremenu av vladavine i kokeze i terzica ovakvih penala se ne zna broj koji su svirani vama. vi odmah otvoreno pismo ha ha ha. bedo u rupu.

    0
    0
    Odgovori
  8. UDBASI KAKO VAS NIJE STID
    VI O POSTENJU ! SRAM VAS
    BILO. POCEO VAS PRITISAK.
    KUKATE KO STRINE A DOBIJATE TRENING MECEVE.

    0
    0
    Odgovori
    • Javila se kurva zvana zvezdanesterac. Kako vas nije sramota da se javljate cmarovi koliko ste pokrali i dobili penala u 3 sezone,neznam gde vam je obraz da se javite

      0
      0
      Odgovori
    • Nema vise krade Tudmanovci pokusavate ponovo vasu staru matricu sa sudijama i FSS ali nema vise krade, otimanja i ucena.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter