Fudbalski klub Crvena zvezda obratila se otvorenim pismom Fudbalskom savezu Srbije.

Crveno-beli su kao povod naveli meč u Kruševcu.  Iz Zvezde smatraju da je penal za crno-bele bio nepostojeći


PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA: Partizan preokrenuo, debitanski gol Čolića, Natha i Markovića dovoljni za prvu pobedu (VIDEO)

Otvoreno pismo vam prenosimo u nastavku: 

Poštovano rukovodstvo FSS
Crvena zvezda vam se ovim putem javno obraća pitanjem: Šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali. 

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštititi od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. Zato gospodo iz FSS-a nemojte vi da se brukate. uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala – stoji u otvorenom pismu.

FOTO: FK Crvena zvezda…