0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

MIRKO IVANIĆ: Ovo je tek početak, nije bitan broj na dresu već… (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.20 u 23:13

Strelac drugog gola na meču protiv Novog Pazara Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo zbog odličnog starta u novoj sezoni. Takođe, Ivanić podseća da je ovo tek početak i da je veoma bitno da svaki igrač pruži maksimum.

– Pokazali smo jednu zadovoljavajuću partiju danas, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Takođe, primetno je da smo malo umorni. Imamo malo vremena da se odmorimo i da sledeći meč bude još bolji – počeo je Ivanić.

Zvezdina četvorka podseća da nije toliko važan broj na dresu, koliko je bitno da svaki igrač pruži maksimum na terenu.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

– Svakako da ćemo imati sastanak na kom ćemo sagledati sve situacije gde smo mogli mnogo bolje da reagujemo. Treba da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Očekivali smo da će biti ovako i nije bilo iznenađenja večeras. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum.

Ivanić ne krije zadovoljstvo zbog postignutog gola, a veruje da može još bolje.

Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam postigao, imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesterca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao poverenje za penale i za sada to koristim. Mogu još mnogo bolje da igram. Osećam veliku podršku i poverenje od strane stručnog štaba i osećam se fantastično. I kada sam postigao pogotak radovao sam se na specifičan način – podvukao je Zvezdin vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter