0
Evropske lige

SRPSKI STRUČNJAK SKLAPA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Bivši trener Partizana dovodi pojačanje za sedam miliona evra!

Objavljeno: 30.07.20 u 11:47

Bivši trener Partizana pojačava ekipu pred narednu sezonu.

Marko Nikolić je uspeo da ostvari svoj prvi cilj na klupi Lokomotive i izbori direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone, sada je vreme da se krene i sa sastavljanjem tima za napore koji tim iz ruske prestonice očekuju u elitnom takmičenju, ali i u borbi za titulu u Premijer ligi.

PROČITAJ JOŠHOROR U RUSIJI – TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Bivši bokser jednim udarcem nokautirao čoveka, ishod je tragičan! (VIDEO)

Prema informacijama iz Rusije, u Lokomotivu će uskoro stići krilni napadač Fransoa Kamano, u pitanju je napadač iz Gvineje, koji trenutno nastupa za francuski Bordo.

Mediji tvrde se da su Bordo i Lokomotiva postigli dogovor o otkupnoj ceni od sedam miliona evra na ime obeštećenja za reprezentativca Gvineje i da su ostali samo detalji do zvaničnog potpisa.

Kamano ima 24 godine, pre Bordoa nastupao je za Bastiju, igra na poziciji levog krila, a dobro se snalazi i kao ‘špic’. Na 127 meceva, postigao je 28 golova.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter