0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Danas su na ‘repertoaru’ Italijani, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 29.07.20 u 11:15

Juče nam je za gol izmakao dobitan tiket, a danas ćemo zajedno sa našim prijateljima iz Top Beta pokušati da popravimo utisak.

LACIO – BREŠA 1 (1.20)

Razlika u kvalitetu je očigledna. Breša je ispala iz Serije A, pa tako u Rimu neće imati nikakve ambicije, dok će Lacio želeti da nastavi sa dobrim rezultatima. Očekujemo lagani trijumf domaćina.

SAMPDORIJA – MILAN 2 (1.63)

Sampdorija je obezbedila opstanak, te više nema posebnog motiva, dok gosti pobedom mogu da osiguraju mesto u Ligi Evrope. Milan je u odličnoj seriji, a trebalo bi da pobedom krunišu plasman u Evropu.

FIORENTINA – BOLONJA I1+&II1+ (1.68)

Duel ekipa u sredini tabele. Nema razloga da ovo bude meč sa velikim brojem golova. Po jedan pogodak u oba poluvremena je veoma očekivano.

BRENTFORD – SVONSI 0-2 (1.90)

Borba za plasman u finale plej-ofa koje će odlučivati o poslednjem učesniku Premijer lige za narednu sezonu. U prvom duelu postignut je samo jedan gol, pa se tako i u ovom veoma bitnom meču očekuje tvrda igra, sa najviše dva pogotka.

Ukupna kvota  6.24 – Kvote obezbedio beting partner TOP BET

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter