0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Za utorak spreman miks golova i konačnih ishoda, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 28.07.20 u 10:14

Za utorak je spreman miks konačnih ishoda i golova, a zajedno sa našim prijateljima iz Top Beta spremili smo vam tiket dana.

PARMA – ATALANTA 2 (1.47)

Gosti po mišljenju mnogih igraju najbolji fudbal u Italiji. Veoma efikasni i sjajnom igrom su zaslužili mesto na kome se nalaze, a možda i bolje. Parma je odavno obebedila opstanak i nema velikih motiva, dok Atalanta sigurno želi da u sjajnom stilu privede sezonu kraju.

INTER – NAPOLI I1-2&3+ (2.65)

Derbi ovog kola igra se u Milanu. Inter je izgubio šansu za Skudeto, ali u meču sa Napolijem će igrati za prestiž i vicešampionsko mesto. Očekujemo golove, u prvom delu meča jedan ili eventualno dva, dok na kraju verujemo da će biti barem tri pogotka.

KLUŽ – BOTOSANI 1 (1.40)

Kluž juri za vodećom Krajovom i ovaj duel moraju da dobiju ukoliko žele da sae vrate u trku za titulu. Na prethodnom duelu sa Botosanijem odigranom pre nešto više od mesec dana bili su sigurni sa 2:0, te se i danas očekuje trijumf.

CIRIH – SION I1+&II1+ (1.65)

Sion se bori za opstanak u ligi, te će morati svim silama da napadne. Cirih nema motiva, pa bi trebalo da odigra malo relaksiranije, gde očekujemo po gol u oba poluvremena, a za to ne bi trebalo da bude većih poteškoća.

Ukupna kvota  9.00 – Kvote obezbedio beting partner TOP BET

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter