0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

PRELEP GEST GROBARA: Pomažu klub i ne haju za koronu!

Objavljeno: 28.07.20 u 18:53

Fudbal kakav smo ranije poznavali neće se skoro vratiti. Navijači Partizana su zbog toga odlučili da pomognu svom klubu, na dosta drugačiji način.

S obzirom da je doneta odredba da se mečevi u Srbiji igraju bez navijača, odlučili su da pomognu svoj klub tako što će kupiti sezonsku ulaznicu. Poziv ‘Grobara’ naišao je na odobravanje javnosti, a nema sumnje da će i klubu u kriznom periodu značiti.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDE ZVEZDE OTKRILE: Evo kako je Partizan pokušao na silu da otme Rajka Mitića (VIDEO)

– ‘Grobari, 1. avgusta počinje nova sezona za naš fudbalski klub. Zbog trenutne situacije, klub nije izdao nikakvo obaveštenje u vezi sezonskih ulaznica, jer se ne zna koliko će dugo trajati zabrana okupljanja na sportskim priredbama. Bez obzira na to, Južna tribina je u dogovoru sa upravom FK-a odlučila da kupi sezonske ulaznice, po ceni istoj kao i prošle godine – 2000 dinara, i da na neki način našem klubu ovim činom pomognemo. Takođe u dogovoru sa klubom, ukoliko zabrana bude na snazi i duži vremenski period, ove sezonske će biti važeće i za sledeću sezonu i ako Bog da za kvalifikacije za Ligu šampiona – napisali su navijači Partizana na navijačkom portalu ‘Južna strana’.

PROČITAJTE JOŠ: POLICIJA TRAŽILA BIVŠEG GOLMANA PARTIZANA: SUP je brzo reagovao, Kralj vozom poslat u Hrvatsku

Partizan u prvom kolu Superlige Srbije u subotu od 17.30 gostuje Napretku u Kruševcu, a potom u sredu gostuje Novom Pazaru. Prvu utakmicu u Humskoj crno-beli igraju 9. avgusta protiv Javora.

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter