0
Evropske lige

NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI KLUBA: Napoli za Osimena iskeširao 60 miliona evra!

Objavljeno: 24.07.20 u 23:32

Fabricio Romano je pre par dana preneo da je Napoli postigao dogovor sa Lilom oko kupovine napadača Viktora Osimena.

Sada je to potvrdio i njegov kolega Tankredi Palmeri, Napoli je dobio veliko pojačanje. On navodi da je Osimen potpisao za tim sa ‘San Paola’ i da će njegov transfer Napoli koštati 60 miliona evra, što je najveći transfer u istoriji kluba.

Tri najveća transfera u Seriji A su delo Juventusa, Ronaldo za 117 miliona, Iguain za 90 i De Liht za 85,5 miliona evra, sledi transfer Lukakua u Inter iz Junajteda za 75 miliona, a peto mesto zauzima Osimenov transfer u Napoli.

PROČITAJTE JOŠDA LI JE MOGUĆE – KIRJOS KRITIKOVAO ĐOKOVIĆA, A ONDA OTIŠAO NA ŽURKU: Nik u noćnom klubu bez maske i distance, ko je sada neodgovoran?! (FOTO)

Potvrđeno je i da je Lil angažovao zamenu za Nigerijca, na ‘Pjer Moroj’ stiže iskusni Burak Jilmaz iz Bešiktaša, potpisaće ugovor do leta 2022. godine, a očekuje se i dolazak Džonatana Dejvida, sjajnog Kanađanina iz Genta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter