0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BANJAK: Gledao sam ‘večiti derbi’ i pomislio, uh, želim da igram ovaj meč, ‘trojku’ sam odabrao jer predstavlja novi život!

Objavljeno: 24.07.20 u 15:53

Maki Banjak se juče preselio iz Ljubljane u Beograd, a odmah nakon toga priključio se novim saigračima u Partizanu.

Nakon predstavljanja, on je jutros odradio i prvi trening sa Partizanom, a odmah potom izneo je i svoje utiske o novom klubu.

PROČITAJTE JOŠ: GROBARI GA KONAČNO DOČEKALI: Prvi trening Makija Banjaka u crno-beloj opremi (FOTO) (VIDEO)

-Više sam upoznavao nove saigrače, za mene trening nije bio težak, jer sam u sredu imao utakmicu, tako da je za mene ovo bila jedna vrsta oporavka. Meni je mnogo značilo što je Partizan imao interesovanja za mene. Zaista sam srećan što sam sada ovde. – počeo je Banjak.

PROČITAJTE JOŠ: POVRATAK KORENIMA: Crno-beli dobijaju treću, bordo-plavu garnituru, navijači će je odabrati!

Već zna koliku težinu nosi ‘večiti derbi’.

Gledao sam polufinale Kupa Srbije, pomislio sam, uf, želim da igram igram ovu utakmicu.

O tome zašto je odabrao broj tri.

– U karijeri sam imao neke teške trenutke. Za mene broj tri ima posebno značenje. Kada sam počeo da igram u reprezentaciji, obukao sam dres sa brojem tri, tada su stvari krenule na bolje. Zašto baš broj tri, zato što sam hrišćanin, a Isus je vaskrsao posle tri dana. Tri znači za mene vasksrnuće, odnosno novi život.

Zanimljvio je da je njegov brat prošle sezone nastupao u Napretku iz Kruševca.

– Da, često me je zvao da dođem u Srbiju, nisam imao priliku, ali eto, sada sam tu. On igra na poziciji napadača, napustio je Kruševac, ali je i dalje u Beogradu, trenutno traži novi klub.

Savo Milošević važi za veliku legendu španskog fudbala.

– Jedan od mojih prijatelja koji živi u Španiji mi je rekao da, prvo što treba da uradim kada stignem u Beograd, jeste da se slikam sa Miloševićem i pokažem mu fotografiju.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter