0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

OGLASIO SE GARSIJIN MENADŽER: Evo šta se našlo na putu njegovog transfera u Rasing!

Objavljeno: 22.07.20 u 19:35

Glavna tema srpskih sportskih medija u proteklim danima jeste transfer Matea Garsije u Rasing.

Činilo se da će Zvezda ‘vratiti uloženo’, a onda je na put srećnom kraju crveno-belima stao upravo omaleni Argentinac koji odbija selidbu u Argentinu, nadajući se nekom evropskom transferu. 

Zvezda je na konto transfera trebalo da zaradi 2.5 miliona dolara, a šta se dogodilo u međuvremenu otkriva menadžer veziste Luis Griljo.

PROČITAJTE JOŠ: MATEO GARSIJA NAPUSTIO BEOGRAD: Argentinac na korak od odlaska iz Zvezde!

Rasing ga je pratio neko vreme i poslao ponudu. Crvena zvezda ju je prihvatila, ali je Mateo posle razmišljanja odlučio da bi, ipak, radije ostao u Evropi. Namučio se da dobije državljanstvo, tako da bi želeo još da igra u Evropi. Zavalio se ljudima iz Rasinga, a oni su razumeli njegovu odluku. Ova ponuda dodatno je povećala njegovu vrednost – rekao je Griljo, a preneo ‘FM Impacto‘.

Takođe je dodao da Garsija na stolu ima ponudu da se vrati u Grčku. Navodno pored Arisa umešao se u trku i Olimpijakos, a spekuliše se da je upravo zbog Olimpijakosa i odbio povratak u Argentinu.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter