1
Evropske lige

FOTO: FSS

MITROVIĆ: Sezona bez trofeja je veliko razočarenje za sve nas Partizanovce, ipak, ne mogu biti nezadovoljan…

Objavljeno: 21.07.20 u 09:27

Za ekipu Partizana prethodna godina ostala je nedorečena, crno-beli ostali su bez trofeja u Kupu Srbije, ali i šampionskog pehara u prvenstvu.

Partizan jeste savladao Crvenu zvezdu u polufinalu, ali je poražen od Vojvodine u finalu Kupa Srbije, dok je sezonu u Superligi završio na drugom mestu. Takav epilog prokomentarisao je i nekadašnji napadač Partizana, Aleksandar Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ: PREMIJER LIGA: Vulverhempton ostao u trci za Evropu, ‘Vukovi’ rutinski protiv ‘beživotnog’ Kristal Palasa

– Partizan uvek ima isti cilj, a to je dupla kruna. Titula i kup nose imperativnu težinu. Zato je, u isto vreme, lepo i teško igrati za Partizan. Sezona bez trofeja je veliko razočarenje za sve nas Partizanovce. Ne mogu ni da budem nezadovoljan sa druge strane, dali su sve od sebe u finalu kupa, igrali dobro, napadački, stigli minus od dva gola. Penali nisu detalj za kritiku, posle dužeg vremena, kup je osvojila Vojvodina, u utakmici za dugo pamćenje – rekao je Mitrović, a preneo ‘Sportski žurnal.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Sa ovim igrackim kadrom vise se i ne moze.Vecina igraca je limitirana i nema kvalitet za Partizan.Trener je pocetnik i to se videlo u Alkmaru i Nisu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter