Prvotimci Crvene zvezde odradili su drugi trening sedmog dana priprema na srpskoj planini. Popodnevni trening odradilo je i novo-staro lice Ričmond Boaći, koji se oporavio od lakše povrede zbog koje je propustio uvodni deo priprema.

Još jedna smena godišnjih doba na Divčibarama. Jutros je na Zvezdinom treningu bilo lepo, sunčano vreme, ali se od 17 časova spustila gusta magla, a počela je i kiša koja naravno nije smetala pulenima Dejana Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ PIKIRAO NOVOG SPORTSKOG DIREKTORA: Jovanović se preporučio kvalitetom na ‘Čairu’

Popodnevni trening odradili su rekovalescenti, kao i mladi fudbaleri koji su priključeni timu, a igrali su u jučerašnjem meču, po pravom novembarskom vremenu. Ostatak tima, koji je odigrao utakmicu protiv IMT-a i jutros odradio trening oporavka, dobio je slobodno popodne.

Posle jednočasovnog rada na terenu, u kojem su Zvezdine snage bile fokusirane na tehničko-taktičkom usavršavanju, igrači su se uputili u hotel na zaslužen odmor.

Na kraju treninga, viđena je prava fudbalska poslastica. Šef stručnog štaba Dejan Stanković i njegov pomoćnik Nenad Milijaš namestili su lopte van šesnaest metara i krenuli da šalju snažne i precizne udarce ka golu, a mladi golmani Zvezde Marko Ćopić i Andrija Katić pokušavali su da odbrane i u tome su nekoliko puta i uspeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda