0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ: Zadovoljan sam, dobro je da su igrači stajali na nogama!

Objavljeno: 16.07.20 u 20:51

U prvom kontrolnom susretu u okviru letnjih priprema za narednu sezonu, fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT rezultatom 2:0.

Zadovoljan, uprkos očiiglednom umoru kod igrača, bio je Dejan Stanković proverom.

– Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a tri dana posle toga se vraćamo u Beograd. U Staroj Pazovi ćemo provesti pet dana u okviru drugog dela priprema i odigrati prijateljske utakmice 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir – ističe Stanković.

Pozitivna vest za klub je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus. Oni su se danas priključili pripremama.

– Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, sad su se vratili u pogon i krenuli da treniraju. Nadam se da ću već 25. jula na toj prijateljskoj utakmici moći da računam na sve fudbalere – podvlači Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter