0
Domaći fudbal

‚FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI OSTALI BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA: Talentovani vezista pojačao ekipu iz Bačke Topole

Objavljeno: 14.07.20 u 19:44

Stefan Santrač, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine napustio je Crvenu zvezdu i odlučio da karijeru nastavi u TSC.

Santrač je sa TSC-om potpisao ugovor na tri godine, a na odlazak iz Ljutice Bogdana gde je prošao kompletnu omladinsku školu, igrao Ligu šampiona i oktitio se titulom omladinskog prvaka Srbije odlučio se jer crveno-beli nisu ozbiljno računali na njega. Prošlu sezonu je proveo u Grafičaru na pozajmici za koji je odigrao 20 mečeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stiglo je još jedno pojačanje pred današnji polazak naše ekipe u Mađarsku na drugi deo priprema. Stefan Santrač (2000) je defanzivni vezni igrač, stiže iz Crvene Zvezde i potpisao je ugovor na 3 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️💪 Ma befutott még egy friss igazolás, mielőtt a csapat elindult Magyarországra, a felkészülés második részére. Santrač Stefan (2000) védekező középpályás, a Crvena Zvezdától érkezett hozzánk és 3 évre írt alá. Isten hozott a TSC családban! ⚽️🦁 #fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #stefansantrac #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #transfernews #footballtransfers #transferi #atigazolasok #srpskifudbal #domacifudbal #navijajzatsc #szurkoljatscnek

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc) on

– Posle osam godina, tačnije sedam i po, napuštam Zvezdu i Beograd i selim se u Bačku Topolu. Čast mi je i zadovoljstvo da sam potpisao za TSC, drago mi je da sam u klubu sa velikim ambicijama i sa dobrim uslovima, kome su potrebni mladi igrači. Čuo sam sve najbolje o stručnom štabu i mislim da će sve biti u redu – rekao je Stefan Santrač po potpisivanju trogodišnjeg ugovora.

Fudbaleri TSC otputovali su na drugi deo priprema, u Mađarsku, gde će u narednih deset dana odigrati tri pripremne utakmice, sa Čakvarom, Vašašom i ekipom Puškaš Akademije.

FOTO: TSC Bačka Topola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter