0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC USPEŠAN NA STARTU PRIPREMA: Najmlađi debitant u istoriji Superlige doneo pobedu ‘Zmajevima’

Objavljeno: 13.07.20 u 15:20

Voždovac je pre dva dana odigrao i prvi kontrolni meč i to protiv člana Prve lige Srbije, Sloge iz Kraljeva.

Zmajevi su bili bolji rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka na meču bio je upravo 16-godišnji Stoisavljević koji je tako nastavio golgetersku formu nakon što je u postigao debitantski pogodak u gradskom derbiju protiv ekipe Rada u 29. kolu tek završene sezone u Superligi.

Stoisavljević ističe da je srećan zbog pogotka, da je to veliki podstrek za dalji rad, ali i nagrada za ceo tim.

– Naravno da mi znači pogodak, ali neću dozvoliti da me to opusti, već ću raditi još vrednije kako bi nastavio golgetersku formu. Gol naravno uvek dođe kao nagrada za celu ekipu, pa sam tako i ja bio samo onaj koji je u meču sa Slogom krunisao dobar i kvalitetan rad na pripremama – ostao je skroman mladi napadač.

Što se tiče dosadašnjeg rada na pripremama, Stoisavljević ističe da je zadovoljan kako ekipa trenira kao i atmosferom unutar same ekipe.

– Prija nam što letnje pripreme provodimo u Srbiji, i u Vrnjačkoj Banji imamo odlične uslove da kvalitetno radimo i što je najbitnije, svi u ekipi smo zdravi. Na treninzima odlično radimo, stručni štab je zadovoljan, uz naravno stvari koje ćemo korigovati u narednom periodu dok ne dođemo do najbolje verzije Voždovca. Atmosfera među igračima je takođe odlična, stvara se zaista sjajna mlada grupa igrača koja je podržana sa nekoliko iskusnih majstora fudbala kao što su Nikolić i Stojčev i svi sa nestrpljenjem očekujemo nastavak sezone – izjavio je za klupski sajt Dragan Stoisavljević.

Naredni kontrolni meč Zmajeve očekuje u sredu kada će rival biti ekipa Radničkog iz Kragujevca. Nakon toga je planiran i meč sa Borcem iz Čačka, a fudbaleri Voždovca u Beograd se vraćaju 17. jula gde će privesti kraju pripreme za novu sezonu koja počinje 1. avgusta utakmicom sa Radnikom iz Surdulice na ‘Krovu’.

FOTO: FK VOŽDOVAC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter