0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Spremili smo vam subotnji miks, ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 11.07.20 u 11:37

U subotu ima dosta mečeva na programu, mi ćemo pokušati da skockamo dobitnu kombinaciju za vas, a ovo su naši predlozi dana.

ŠEFILD – ČELSI ug3+ (2.00)

Šefild kod kuće ne zna za poraz već tri utakmice, kada je protivnik Čelsi, mečevi garantuju obilje golova, a to očekujemo i večeras. Naš predlog je, tri ili više golova.

JUVENTUS – ATALANTA 1 (2.25)

Domaćin je protiv ‘boginje iz Bergama’ slavio 1:3 na gostovanju, tim iz Bergama slavio je jednom u poslednjih pet duela protiv torinskog Juventusa. Verujemo da crno-beli imaju kvalitet da se vrate na pobednički kolosek. Predlog je ‘kec’.

OSASUNA – SELTA VIGO 1X (1.55)

Naš predlog u ovom meču jeste dupla šansa. Pobeda domaćina ili nerešeni ishod. Selta nema pobedu u prethodne četiri utakmice, verujemo da danas nije dan za ‘vađenje’.

RANDERS – ODENSE 1 (2.25)

Plej-of za mesto koje vodi u Ligu evrope igraju Randers i Odense. Sa Dancima se nikada ne zna, a ono što je sigurno jeste da Randers nije izgubio od Odensea poslednjih devet duela. Zato je naš predlog ‘jedinica’

Ukupna kvota 15.69

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter