0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

DONETA NOVA ODLUKA: UEFA objavila kada i gde će se igrati mečevi LŠ i LE!

Objavljeno: 09.07.20 u 23:09

Preostala četiri revanš duela osmine finala Lige šampiona, koje je pandemija koronavirusa odložila, trebalo bi da budu odigrani na stadionima domaćina, poruka je koju je danas saopštila UEFA.

Prvobitna ideja krovne kuće evropskog fudbala bila je da se igraju mečevi na neutralnom terenu u Portugaliji.

Danas je potvrđeno da je u UEFA stigla dozvola vlasti u Španiji, Engleskoj, Nemačkoj i Italiji da se utakmice igraju na terenima domaćina 7. i 8. avgusta.

Podsetimo, Bajern iz Minhena dočekaće Čelsi, uz prednost iz prvog meča 3:0. Mančester Siti je slavio protiv Real Madrida 2.1, Juventus ima zaostatak 1:0 protiv Liona, a Barselona i Napoli odigrali su 1:1. U četvrfinale su već prošli Atalanta, Atletiko Madrid, Lajpcig i Pari Sen Žermen.

OPREČNE INFORMACIJE: Ostoja Mijailović najavio ostanak Koprivice, evo šta kaže renomirani stručnjak (VIDEO)

Nakon revanš mečeva osmine finala, u Lisabonu će se igrati završni turnir Lige šampiona od 12. do 23. avgusta.

Dva dana pre mečeva Lige šampina igraće se dueli Lige Evrope. Takođe na stadionima domaćina, a to su VUlverhemton, Bajer Leverkuzen, Kopenhagen, Šahtjor, Mančester junajted i Bazel.

STRAVIČAN SUDAR: Igrač Bornmuta ostao nepomičan na zemlji, reagovala hitna pomoć (VIDEO)

S obzirom da u duelima Inter – Hetafe i Sevilja Roma nisu odigrani ni prvi mečevi, odigran će biti samo po jedan meč, a duel će se igrati u Nemačkoj.

Četvrfinale Lige Evropa zakazano je za 10. i 11. avgust u Kelnu, Duizburgu, Diseldorfu i Gelserkihenu. Polufinala će se igrati 16. i 17. avgusta, a finale 21. avgusta u Kelnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter