3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI ZVEZDA I PARTIZAN IMAJU ŠANSU: Ovi fudbalski majstori su slobodni igrači!

Objavljeno: 07.07.20 u 18:11

Na tržištu slobodnih igrača nikada nije bila zanimljivija situacija, kada su u pitanju naši klubovi, pitanje je imaju li oni čemu ovde da se nadaju.

Svake godine u julu jurnjava za slobodnim igračima predstavlja jedinstveni izazov za mnoge klubove. Neki klubovi se potpisali kratkoročne ugovore sa fudbalerima, samo da bi finiširali sezonu, a sada kreće potraga za delom slagalice koji nedostaje

SKANDAL U NEMAČKOJ: Kamenovan autobus sa fudbalerima Verdera! (VIDEO)

Od 1. jula pojavila se grupa vrhunskih fudbalera, koji nemaju angažman, a među njima se čak tri svetska šampiona.

Edinson Kavani (napustio PSŽ), Mario Gece (napustio Dortmund), Benedikt Hevedes (napustio Lokomotivu iz Moskve), Adil Rami (napustio Soči), Džon Obi Mikel (napustio Trabzon), Mapu Janga Mbiva (napustio Lion), Nuri Sahin (napustio Verder), Salomon Kalu (napustio Hertu), Ezekijel Garaj (napustio Valensiju), Kevin Miralas (napustio Antverpen).

Nigerijac Džon Obi Mikel se u poslednje vreme spominje kao potencijalno pojačanje za crveno-bele, tako da je sada pravo pitanje da li će neko od večitih rivala moći da u svoje redove dovede nekog od navedenih fudbalera.

0
0

3 Komentara

  1. Kako nece, evo ga Kavani pred potpisom za Zvezdu….Sledece godine kad cika Lionelu istekne ugovor, mozete i njega da stavite kao opciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter