5
Domaći fudbal

RADOVAN ĆURČIĆ: Partizan je veliki klub, mora stalno da ide na titulu, ubeđen sam da do nje može da dođe!

Objavljeno: 04.07.20 u 14:30

Novi član stručnog štaba Partizana je Radovan Ćurčić. Iskusni trener koji je bio i selektor naše reprezentacije, odradio je prvi trening sa crno-belima.

– U pripremi sam bio malo nervozan. Prvi utisak kada ne poznajte dobro sredinu, mada sam navikao, menjao sam sredine. Posle svakog prvog treninga je osećaj bolji – započeo je Ćurčić.

SADA JE JASNIJE: Savo Milošević otkrio gde je Umar Sadik i zašto napadač nije na okupu sa ekipom Partizana!

On ističe da su ideje prelomile da dođe u stručni štab crno-belih.

– Bio sam pod ugovorom pre više od godinu dana. Nisam bio u Srbiji neko vreme. Međutim puno stvari sa Savom sam što u prijateljskim što u poslovnim odnosima. Pratio sam Partizan, i presudile su ideje koje sam video kod njega. Mi se dosta poznajemo. Slažemo se u dosta stvari – ističe Radovan Ćurčić.

On je istakao da je očekivao ovakav Partizan pod Savom Miloševićem.

– Očekivao sam da će Partizan izgledati dosta dobro, poznavajući intelektualne i sportske vrline koje poseduje Savo. Po meni je bio odličan. Par nesrećnih okolnosti je dovelo da sezona nije baš kako treba. Očekuje se ofanzivan, čvrst Partizan. Ekipa koja želi da vodi meč, i to će nadam se ići još ka savršenstvu – rekao je novi član stručnog štaba crno-belih.

Ćurčić ističe da crno-beli imaju dobar sistem rada, te da vidi neke nove klince koji će konkurisati za prvi tim. On ističe da

– Dres Partizana je težak. Treba se navići na težinu, igrati dobro i imati mirnu glavu – rekao je Ćurčić.

Imperativ crno-belih je titula, a novi pomoćnik Save Miloševića smatra da Partizan uvek mora da ide na trofej.

– Partizan uvek mora da se bori za titulu. Svi u klubu znaju da je to imperativ Partizana. Lično sam ubeđen da Partizan to i može – zaključio je Radovan Ćurčić.

 

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter