in , ,

OZBILJNE PROZIVKE ZA ŠAĆIRIJA: On nije šampion, nije ostavio nikakav trag, za 10 godina niko ga se neće sećati!

Švajcarski reprezentativac albanskog porekla Đerdan Šaćiri, koji je i dalje član Liverpula, žestoko je isprozivan od strane švajcarskog trenera Arna Rosinija.

Đerdan nije šampion. Svakako ne možemo reći da je ostavio traga u timovima sa kojima je osvojio titulu. Bar ne u velikima. Bio je protagonista u Bazelu, ali svakako nije u Bajernu ili Liverpulu. Hajde da kažemo da je tokom godina često gledao utakmice svojih timova sedeći na najboljim mestima. Za šta su ga platili milione – rekao je Rosini.

Švajcarski stručnjak ga uopšte nije štedeo.

– Ne samo da nije za sebe izborio mesto u prvom timu, nego nije postao ni važna rezerva, uopšte ga nema u ekipi. Ništa. Samo mrvice u jako razočaravajućoj situaciji – kazao je on.

Šaćiri je svojoj biografiji dodao i titulu prvaka Premijer lige i tako popunio dugačku listu priznanja koje je osvojio dok je igrao u Bazelu, Bajernu i Interu pre Liverpula. Ima dve Lige šampiona, dve Bundeslige, dva nemačka kupa, kao i tri švajcarske lige.

– Naravno, Đerdan se upisivao na spisak i gledao je kako mu dramatično raste bankovni račun, ali ne znam koliko ljudi će se za 10 godina sećati njega kada pomisle na velike timove u kojima je igrao – dodao je Rosini.

Šaćiri je ove sezone zabeležio šest nastupa i postigao je samo jedan gol, u pobedi nad Evertonom 5:2 u decembru.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Igor Kokoškov preuzima evroligaškog giganta?!

ZVANIČNO PUKLA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda dovela treće pojačanje! (FOTO)