7
Domaći fudbal

FOTO: Youtube printscreen

ALEKSANDAR VUČIĆ: Fudbaleri Crvene zvezde se nisu zarazili na derbiju

Objavljeno: 02.07.20 u 21:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o derbiju i da li je utakmica Partizana i Crvene zvezde uticala na širenje zaraze korona virusa.

U polufinalu Kupa Srbije, koji je Partizan dobio pobedom 1:0 u Humskoj, bilo je prisutno blizu 20.000 gledalaca.

Vučić je, gostujući na RTS-u, bio upitan da li je utakmica trebalo da bude odigrana bez publike.

– Poslednje što smo zabranili su fudbalske utakmice u prvom talasu. Zato što su mnogi epidemiolozi na sastancinma govorili da je na otvorenom prostoru mogućnost zaraze neuporedivo manja. Jedino gde je moglo da se dogodi kod grupe navijača Partizana jer su imali razloga da se raduju. U tim uslovima može da dođe do, ne preteranog, ali ne beznačajnog zarazivanja – rekao je Vučić.

Sedam dana posle utakmice otkrivena je zaraza kod petorice fudbalera Crvene zvezde, a danas (četvrtak) kod dvojice iz Partizana.

– Kako su se zarazili fudbaleri Crvene zvezde? Nisu fudbaleri bili na tribinama, niko se nije peo na tribine. Igrači Zvezde su izgubili, nisu mogli ničemu da se raduju. Na drugom mestu su se zarazili.

Vučić je konstatovao da je ‘laž da su se fudbaleri zarazili na derbiju’.

– Da smo zabranili utakmicu onda bi nam rekli ‘Čekaj mogu izbori, a ne mogu utakmice’ – zaključio je Vučić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

7 Komentara

  1. nesrecni predsednice narod ti gladuje, ti upumpavas drzavne novce u kurtizanu, pa jos znas ko se i gde zarazio od korone. kad tvoje prodje ako nas jos bude (jer ces sve unistiti) treba da ti na najprometnijem mestu u bg naprave spomenik (u vidu karikature) da narod prolazi i da te pljuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter