0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SADA I ZVANIČNO: Crvena zvezda predstavila prvo pojačanje za narednu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 23.06.20 u 16:35

Kao što je HotSport najavio u toku dana, prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku za crveno-bele je brzonogi Srđan Spiridonović. On se danas obavezao na trogodišnju vernost Crvenoj zvezdi i predstavljaće kapitalno pojačanje za tim Dejana Stankovića u narednoj sezoni.

Spiridonović, koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog napadača nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u Crvenu zvezdu.

– Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam zbog činjenica da Dejan Stanković ima poverenja u mene, to je privilegija. Daću sve od sebe da to opravdam na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće – istakao je novi fudbaler šampiona Srbije.

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda završila prvo pojačanje, u podne potpisuje ugovor!

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela ističe da je Spiridonović dugogodišnja želja kluba.

– Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasali sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će i tada doći, ali to se nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje – tvrdi sportski direktor crveno-belih.

Srđan Spiridonović je rođen 13. oktobra 1993. godine u Beču. Prošao je omladinske škole bečkog Rapida i lokalnog rivala Austrije u kojoj je napravio i prve profesionalne korake i zabeležio 11 nastupa. Potom se oprobao u pečalbi, pa je nosio dresove Vićence (8 utakmica) i Mesine (7 utakmica i gol), a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom kada je prešao u austrijsku Admiru u sezoni 2015/16. Tu je za dve sezone na 54 meča postigao devet pogodaka, što mu je obezbedilo transfer u grčki Panionios u kom je takođe za dve godine skupio 54 nastupa, ali postigao četiri gola više u odnosu na prošli klub. Prethodnih godinu dana nosio je dres poljskog Pogona u kom je bio jedan od najzapaženijih igrača i na 24 meča postigao šest pogodaka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Govor Milana Borjana igračima na proslavi 31. titule! #Borjan #Crvenazvezda #Delije

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter