in , , ,

RENOVIRANJE NA BANJICI: Dva iskusna igrača napustila Rad!

Sledi selekcija tima ‘građevinara’ za novu sezonu, a članovi više nisu kapiten i iskusni napadač.

Ostali su u elitu, a u novoj sezoni sledi renoviranje tima Rada. Na Banjici su odlučili da povuku radikalne poteze i članovi tima više nisu iskusni kapiten Milan Perendija i napadač Filip Kasalica. Ova dva igrača nisu bila u kombinaciji posle meča sa Crvenom zvezdom. I posle spuštanja zavese, odlaska igrača na odmor tandem je definitivno napustio popularne ‘građevinare’.
Perendija, koji je prošao školu Partizana, tokom karijere je igrao u inostranstvu: Vardar, Rabotnički, Ocelul, Mordovija i Gaz Metan i od januara 2018. godine predvidio je odbranu Radu. Napunio je 34 godine i verovatno je na korak od završetka karijere.
Bivši reprezentativac Crne Gore i napadač Zvezde, Filip Kasalica, posle igranja za crveno-bele preselio se u Ulsan, branio je boje Ordabasija, Istre i Platanijasa i Napretka pred dolaska u Rad u julu 2018. godine. Napadač iz Užica planira da ponovo pokuša da pronađe inostrani angažman, a nije još vreme za igračku penziju, pošto tek u decembru puni 32 godine. Rukovodstvo Rada pokušava da pronađe pojačanje i uz momke iz škole krene u sledeću sezonu.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FRANCUZ STAO U ODBRANU NOVAKA: ‘Đoković nije terao puškom nadležne da mu daju dozvolu’

MARADONA ZAPANJIO SVET: Legendarni Argentinac plesao, a potom se odjednom skinuo i pokazao zadnjicu (VIDEO)