3
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Navijačima dozvoljen dolazak na finale Kupa Srbije, uz posebne preporuke nadležnih!

Objavljeno: 23.06.20 u 17:30

Iako je bilo nedoumica oko toga da li će se finale Kupa između Vojvodine i Partizana igrati pred publikom, odluka je prvobitna i igraće se pred navijačima.

Bilo je dileme zbog najave novih mera, ali nakon zasedanja Kriznog štaba, jasno je da se to neće odraziti na ovaj događaj na otvorenom. Nove mere važe za zatvoreni prostor i obavezno nošenje maski, a utakmica će se odigrati prema planu 24. juna na niškom ‘Čairu’.

Cene ulaznica su 300 dinara za severnu i južnu tribinu, a 500 dinara za istočnu i zapadnu.

U će prodaji biti 8600 ulaznica, a portal ‘Telegraf’ piše, kako je Krizni štab preporučio navijačima da na tribinama bude distanciranje od 1,5 metara između svakog od njih.

Podsetimo, navijači Vojvodine neće putovati u Niš, a ostaje da vidimo hoće li navijači Partizana ispoštovati ove preporuke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su vaše prognoze za finale kupa u sredu? Partizan-Vojvodina na stadionu Čair u Nišu od 19h #Partizan #Vojvodina

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. krizni stab odlucio … najbolje bi bilo da je krizni stab doneo sledecu odluku: da se finale zbog korone ne igra. trofej-pehar KUPA dekretom dodeliti drzavnom projektu zvezda, na taj nacin bi ovaj korona virus iz srpskog sporta definitivno oduvali i zamenili ga sa virusom zvezda. da dobijemo kompletnu i jasnu sliku-dijagnozu stanja u srpskom sportu: NEKA SE IGRAJU SAMI … da kriznom stabu olaksamo stalno izvestavanje i donosenje novih mera … sport i sportiste spasimo. tako sto ce doneti trajne mere: KORONE VISE NEMA JER SE zvezda IGRA SAMA sa svojim virusom … VIRUSOM KOJI NIJE NA BILO KOJI NACIN PRELAZAN.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko ste vi puni kompleksa, indisponirani, patetični i jadni u vašem opterećenju od veličine Zvezde,. To je bolest bre. Vama korona ne može ništa pošto svaka navijačka grupica(5 do 12 članova) drži propisno rastojanje. Vi ste bre državni projekat i državna šteta 30 godina unazad klinac

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter