1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAVRŠIO U BOLNICI: Napadač Zvezde imao dvostruku frakturu lica

Objavljeno: 21.06.20 u 10:35
Na poluvremenu je morao da ode u bolnicu na snimanje, a neće po lepom pamtiti duel sa Proleterom.

Baš ove sezone neće Milana Pavkova, koji je sinoć imao veliki peh i posle jednog duela sa odbranom Proletera na poluvremenu je morao da napusti igru i odmah se uputio u bolnicu. Tokom snimanja ustanovljeno je da napadač ima dvostruku fakturu lica. Stradala je očna jagodica i zigomatična kost, zbog čega je ekspresno morao u ambulantu. Kasnije je visoki napadač zadržan na dodatnim ispitivanjima, a sada sledi verovatno dodatna akcija’ plastičnog hirurga u narednim danima, kada je ekipa na letnjem odmoru do 9. jula.
Visoki napadač je tokom 2020. godine imao niz pehova, a upisao je 28 mečeva u svim takmičenjima i za 1404 minuta na terenu postigao je devet pogodaka. Pavkov će biti spreman za nove pripreme, ali ostaje da se sačeka njegov dalji status i velike su šanse ako bude ponuda iz inostranstva da napusti Crvenu zvezdu.
 
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

  1. Bio je to nameran i podmukao start igrača Proletera, koji sudija nije video. Sve se vidi na usporenom snimku, i igrač Proletera zaslužuje oštru kaznu od nadležnih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter