6
Domaći fudbal

OVO JE PRAVA ISTINA: Pavkov ispričao kako se potukao sa Stankovićem – Bilo je ozbiljno, rešićemo proslavom titule (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.20 u 13:05

Crvena zvezda priprema se za proslavu 31. titule šampiona države, a u javnosti se pojavljuju i ne baš tako sjajne vesti, koje je na najbolji način demantovao Dejan Stanković zajedno sa Milanom Pavkovom.

Usled izjave Dejana Stankovića koja je trebalo da bude najava za utakmicu sa Proleterom, ‘upao’ je u kadar i Milan Pavkov.

Stanković je pozvao navijače da dođu na stadion i proslave titulu, a onda je upitao Pavkova želi li da ispriča kako su se ‘pobili’

Uf, bilo je… Ozbiljno. Šalu na stranu, voleo bih da se sve to stavi po strani i da zajedno proslavimo titulu – rekao je Pavkov

Potom je reč uzeo Stanković.

– Pavkov je ispisao istoriju kluba, igrač koji će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača. Nije bilo problema, naprotiv, odnos je kristalno jasan, radimo i jedva čekamo subotu, da što više ljudi dođe, to je titula Crvene zvezde – rekao je Stanković. 

0
0

6 Komentara

  1. Zamisli, svi ti se sklanjali, sudije ti dosuđivale penale kad god zatreba ili crvene za protivnike i u jednoj od retkih utakmica gde ti nije namešteno u kupu kad treba da pokažeš kako si najbolji tebe ponize do bola i nastaviš da brojiš poneki redak šut ka protivniku bez postignutog gola naravno.
    I ti sad kao nešto slaviš? Uf al boli.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sa grobar. Stankovicu pobogu sta pricas??? Ko je bre ispisao istoriju kluba? Covek koji je dva puta sutnuo protiv liverpula i oba puta pogodio, pre toga i posle toga nista, izgleda kao mesar a ne fudbaler i on da vam pise istoriju pored tolikih legendi??? Ti druze stvarno ne znas sta pricas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter