2
Domaći fudbal

GRME IZ KOLUBARE: Grujićeva jedina misija bila je da ne dozvoli da slavimo ulazak u Superligu!

Objavljeno: 17.06.20 u 13:31

Teške optužbe stižu iz kolubare, klub je propustio priliku da se plasira u viši rang, a za to su pronašli i krivca.

po rečima čelnika kluba, za neuspeh krive Danila Grujića, jer je pomenuti sudija po njihovim rečima poslat sa ciljem da spreči ulazak kluba u Superligu.

Kako navode Grujić je u 40. minutu pokazao crveni karton Vasiljeviću zbog prigovora, a potom je Zlatibor postigao dva gola i došao do konačnih 2:1. Kolubara je nakon tog meča na 5. poziciji, sa 47 bodova, tri manje od Metalca i Bačke, a četiri od Zlatibora.

Dragiša Urošević sportski direktor kluba rekao je da je Grujićeva jedina misija bila da ne dozvoli slavlje domaćinu, odnosno plasman u elitu po prvi put nakon 100 godina postojanja kluba.

0
0

2 Komentara

  1. Karadjordje-Zlatibor zadnje kolo Srpske lige sudija Grujic.Pogledajte sudjenje i kako su usli u veci rang pored Sloge iz Pozege i sve ce vam biti jasno

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je istina,gledao sam utakmicu i strašno je šta je taj sudija uradio,internacionalac je sebe obrukao za sva vremena,sramno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter