0
Fudbal

SRBIN U NALETU: Paločević sa dva pogotka ‘pogurao’ Pohang do pobede!

Objavljeno: 13.06.20 u 18:02
U zaustavnom vremenu prvog dela usledio je gol za miran nastavak na gostovanju Šangaju.

Težak ispit, a rešenje je pronašao Srbin za novu pobedu Pohanga. Na gostovanju Šangaju u nadoknadi prvog poluvremena na pravom mestu u šesnestercu našao se Aleksandar Paločević i matirao domaćeg golmana. Precizan šut nije mogao da se brani i ekipa našeg veziste stigla je do bitne prednosti pred odmor – 2:1.
U nastavku je Pohang održao čas fudbala i posle jos dva mata, po jakoj kiši su odradili veliki posao, a na kraju su slavili (4:2),  naš fudbaler je bio ponovo strelac u 78. minutu, to je bio njegov drugi gol na meču, a ukupno četvrti u šampionatu.
Ovaj uspeh je doneo plasman na četvrto mesto, posle šest odigranih kola. Srpski vezista je ponovo bio među najboljima i ukoliko nastavi sa dobrim igrama treba da se nađe u fokusu selektora Ljubiše Tumbakovića. Paločević je pozajmljen do kraja sezone od strane Nacionala, ali Korejanci imaju pravo otkupa i vrlo su blizu da aktiviraju ovu klauzulu posle dobrih igara bivšeg igrača Ofk Beograda, Vojvodine i Auroke.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naši manekeni! 💪 Da poručite majicu,pišite u DM na profil @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter