1
Fudbal

FOTO: YouTube

VUČIĆ REAGOVAO NA PROVOKACIJU NAVIJAČA DINAMA: ‘To su pedofili i bolesnici, treba da se leče’

Objavljeno: 12.06.20 u 18:41

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na transparent navijača Dinama iz Zagreba.

Naime, grupa huligana istakli su transparent na kojem piše „Je*at ćemo srpske žene i decu„.

Predsedniku Srbije su novinari prilikom posete fabrici ‘Budimka’ u Požegi postavili pitanje da prokomentariše događaj.

Oni nisu uvredili samo žene, već i decu. Ti ljudi treba da idu na lečenje, jer je očigledno da su u pitanju pedofili. A silovatelji idu uvek u istu kategoriji sa pedofilima. Šta će raditi sa ženama i decom, to više govori o njime, nego što govori o Srbima ili o našim ženama i deci. Ali siguran sam da to nije većina hrvatskog naroda, već da je to skupina onih koji koji od svoje mržnje ne znaju šta će – rekao je Aleksandar Vučić

0
0

1 Komentara

  1. Vuchich se isto treba da leci kad zna tako dobro lagati ! Jos nije priznao sta je radio u CH jedno vrjeme dugo ! Treba ga biti sramota ! Seselj bi morao biti Presednik drzave a ne takav mangup kao Vuchich ! Carla del Ponte bi isto trebalo biti sramota sta je radila u Den Haagu, ali nema problema, sve ce na vidik doci kad malo vremena prodje u istoriji ! Miutinova zena zna od cemu pricam ! Ta kobila je bila skandalozna u crkvi !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter