0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SUPERLIGA SRBIJE: Voždovac slavio na ‘Kralju Petru’, Stoisavljević strelac!

Objavljeno: 12.06.20 u 22:03

Fudbaleri Rada na Banjici su poraženi od Voždovca koji je u 29. kolu Superlige Srbije upisao treću pobedu u nizu.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imao je Rad. Andrija Kaluđerović pronašao je Miloševića, on je šutirao sa ivice, ali nedovoljno jako da ugrozi Ilića. Centrirao je Živković, a Janković i Stuparević pokušali su ‘makazicama’, ali su obojica u tom pokušaju promašili loptu.

Rad je u 42. minutu imao odličnu priliku. Kaluđerović je izbio pred Ilića, ali je napadaču nedostajala koncentracija i preciznost, te lopta prolazi pored stative. Samo dva minuta kasnije i Voždovac je imao dobru šansu da golom kruniše prvi deo igre. Filip Stuparević izveo je slobodan udarac, činilo se da će lopta završiti u mreži, ali je prošla kraj gola.

Od 50. minuta Rad je bio sa igračem manje, Veljko Trifunović dobio je drugi žuti karton. Stefan Hajdin dolazi do gola u 57. minutu. Odlično je odreagovao na povratnu loptu Alekse Jankovića, te rutinskim udarcem doneo prednost Voždovcu. Duplirali su gosti prednostu 79. minutu, a strelac je bio mladi Dragan Stoisavljević.

Superliga Srbije 29. kolo

Petak

Proleter – Javor 2:2 (1:1)
(Joković 44, Mirosavljev 70, Pavišić 17, Petković 56)

Rad – Voždovac 0:2 (0:0)
(Hajdin 57, Stoisavljević 79)

Subota

16.00 Mačva – Spartak
18.00 Napredak – Mladost Lučani
20.00 Radnik – Radnički

Nedelja

14.00 Inđija – Vojvodina
16.30 TSC – Crvena zvezda
19.00 Partizan – Čukarički

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter