0
Domaći fudbal

FOTO: CSKA

NATHO: Čuo sam se sa Tošićem, Sadik je odradio odličan posao! Milošević će biti veliki trener

Objavljeno: 11.06.20 u 12:32

Jedan od najzaslužnijih za novo finale Partizana jeste Bibras Natho.

Izraelac je nakon prospavane noći, mirne i hladne glave govorio o jučerašnjem meču. Posebno se dotakao poteza Umara Sadika koji je u velikoj meri rešio meč.

Sadik je odradio odličan posao. Napravio je dobar dribling, poslao je fantastičnu loptu. To je bila neverovatna asistencija. Očekivao sam da će šutnuti, kada sam video da je nastavio, utrčao sam u prostor. To je fudbal, uvek trebamo biti spremni – rekao je Natho.

Reprezentativac Izraela dotakao se i trenera Save Miloševića.

SADIK U DELIRIJUMU: ‘We must win against ‘Cigani” (VIDEO

Znam koliko je trener želeo ovu pobedu. On je takođe odradio odličan posao. Uradio je sve kako bismo bili bolji. Srećan sam što smo pobedili i zbog njega. Očekujem da će imati odličnu trenersku karijeru ispred sebe. Radi odličan posao i biće sve bolji – dodao je Natho.

On otkriva da se već čuo sa velikim prijateljem i doskorašnjim saigračem Zoranom Tošićem.

– Već mi je poslao poruku. Veoma je srećan, da je sa nama, bilo bi još lepše. Gurao nas je, navijao za nas i radovali smo se zajedno – ističe vezista Partizana.

U finalu Partizan igra protiv Vojvodine… 

– Stalno govorim da je svaki meč drugačiji. Kup nije kao liga. Moramo da budemo spremni, da igramo i odradimo naš posao kao što smo to uradili juče. Igramo protiv dobrog tima, pokazuju to ove sezone. Moramo da guramo sebe i da iz sebe izvučemo maksimum kako bismo došli do pobede – rekao je Natho.

FOTO: CSKA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter