0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

POTRES U MADRIDU: Serhio Ramos napušta Real, Španac odlučio gde želi da nastavi karijeru!

Objavljeno: 10.06.20 u 13:05

Kapiten Real Madrida, Serhio Ramos razočaran je odnosom kluba prema njemu. Aktuelni ugovor ima do juna sledeće godine i nedavno je započeo pregovore oko novog.

Međutim, 34-godišnji Ramos i Real nisu ni blizu dogovora. Štoper traži dvogodišnji ugovor, a Real ni u kapitenovom slučaju ne odustaje ideje da igračima starijima od 30 godina daje ugovore godinu za godinu.

U klubu su svesni da će Ramos imati 35 godina kad mu istekne sadašnji ugovor i ne žele u ovom trenutku da procene u kakvom će stanju tada biti, pa mu i ne planiraju ponuditi višegodišnji produžetak saradnje. S druge strane, Ramos želi ugovor do 2023. godine i spreman je da ode ovog leta ako ga ne dobije.

Ramos je u lošim odnosima s klubom od prošle sezone, kada je došao kod predsednika Florentina Pereza i zatražio da ga pusti u Kinu, gde bi zaradio puno više nego u Realu, a madridski klub dobio bi malu odštetu od neimenovanog kineskog kluba. Na kraju ga Real nije pustio, a iskusni defanzivac je morao javno da objašnjava koliko mu Real znači i da taj potez s kineskom ponudom nije bio njegov način da dobije novi ugovor u madridskom klubu.

Favorit za Ramosovo dovođenje je Inter Majami, klub u vlasništvu Dejvida Bekama, bivšeg engleskog fudbalera koji je s Ramosom odigrao dve sezone u Realu. Nakon MLS-a planira da ostane u fudbalu kao trener.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😱 #SergioRamos #RealMadrid

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter