11
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KUP SRBIJE: Natho odveo Partizan u finale, brine povreda Stojkovića (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.20 u 22:04

Dobili smo i drugog finalistu Kupa Srbije, a to je ekipa Partizana koja će imati priliku da odbrani pehar osvojen prethodne godine.

Tvrda utakmica, koja je obilovala greškama, grubom igrom i nervozom na obe strane pripala je igračima Partizana koji je slavio ‘minimalcem’  (1:0) na svom terenu u humskoj.

Asano je u šestom minutu poslao loptu do Sadika, Nigerijac je šutirao, a lopta je otišla preko gola. Prvi put zapretila je Zvezda u 18. minutu Rodić je ubacio u šesnaesterac, u presudnom trenutku Pavlović je uklizao Benu. Minut kasnije Sadik je prešao Gobeljića, a Borjan je ukrotio njegov udarac.

FOTO: FK Partizan

U 20. minutu videli smo zanimljiv pokušaj Natha iz kornera, Borjan je izvukao loptu ispod prečke i poslao je u korner. Pred kraj prvog poluvremena Gobeljić je grubo startovao nad Zdjelarom koji je odreagovao, a potom je nastalo komešanje.

U 44. minutu Vukanović je došao pokušao da dođe do lopte, faulirao ga je Stojković ispred šesnaesterca, a to je razljutilo navijače Zvezde.

Izveo je Ben dobar slobodan udarac, pogodio je stativu, odbitak je došao do Vukanović  koji šalje u prazan gol, ipak, Simović je pokazao ofsajd. Potom je i Boaći šutirao, ali je odlično reagovao Vladimir Stojković.

Drugo poluvreme počeo je Partizan prvim opasnijim napadom. Sadik je šutirao, ali je Borjan ponovo bio na mestu. U 58. minutu Partizan je došao do vođstva. Umar Sadik je uspeo da driblingom izbaci Degeneka, položio je loptu ispred Nathoa, koji je šutirao ispod Borjana, a lopta je završila u mreži. Nisu uspeli na vreme da reaguju Njegoš Petrović i Milan Rodić.

Tri minuta kasnije Boaći je uspeo da izbegne ofsajd i uputi udarac, uspeo je Partizan da se odbrani. Suma je ušao u igru, imao je i dobru priliku nakon greške Tomanea u 73. minutu. Njegova kombinacija sa Stevanovićem bila je neuspešna. U jednom pokušaju tokom 77. minuta igre Milunović je krenuo na loptu, Stojković je pao preko njega, nije mogao bivši reprezentativac Srbije da nastavi igru, ušao je Stevanović.

Partizan je slavio nakon 102. minuta igre, te će u finalu braniti trofej u Kupu Srbije protiv ekipe Vojvodine. 

FOTO: FK Partizan

0
0

11 Komentara

  1. Svaki veliki tim razbije onog drugog samo igrom,igrom,igrom …nije partizan bio bolji,nego zvezda mnogo losa.ne moze se trcanjem dobiti mec ,vec kreacijom igre,,a to ne moze sa gobeljicem,vukanovicem,milunovicem…,a i trenerom koji ne zna da pokaze kako zadnji red drzi i iznosi loptu,vec je pod najmanjim pritiskom ispucava sto dalje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma opet isto. Niko da čestita pobedniku , sve neki izgovori. Namestio sudija, dogovoreno, zavera cia bia mi6 svemirci…….
    Niko da se zapita šta je sa Degenekom, da li mu je kičma nameštena.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne treba da se brinu oko Stojkovica, jer nema povrede. Sve je ovo glumacka skola JSD, gledao sam na sat i 5 minuta je Stojkovic samo lezao, a zatim jos oko 2 minuta je izlazio i ulazio novi golman. Vrhunac valjanja je bilo kad nisu imali za sta da padnu, pa se onda Ostojic povredio od Miletica. Ostoja se prevrtao kao da ce na operaciju odmah da ga vode, ali onda posle par minuta on udje i istrca sve do kraja bez ikakvih problema. Bilo je jos valjanja, odugovlacenja, sve u svemu bar 15 minuta samo u drugom poluvremenu, naravno sudija ne moze nadoknaditi sve i na to se i islo. Sad ce odjednom svi da se „oporave“ i nece imati problem za finale. Inace, igra obostrano losa, osim tempa. Bez lepote, igre, izgradjenih sansi. Ni jedan tim nije zasluzio da pobedi.

    0
    0
    Odgovori
    • KME KME KME HAHAHJAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH KME KME KME AHAHHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHH MA VAZNO DA SU SADIK I DEGENEK ISPOSTOVALI SOCIJALNU DISTANCU HAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH BRUKE JEDNE VI SEBE NAZIVATE SAMPIONIMA AHHAHAHAHAHHAHAHAH PA CELA SRBIJA VAM SE SMEJE U LICE GOBLINI mali!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ova utakmica je pokazala svu trenersku bedu zvezdinog trenera.i taman kad smo pomislili da ne moze gore od miloja,pojavi se covek niotkud i postade zvezdin trener i izdade naredbu da se lopta sutira sto dalje,pa ako neko stigne eto sanse.podize covek iz mrtvih ivanica,jovancica,vukanovica i jos se naljuti sto nisu igrali vise kod bivseg trenera.podigo je iz mrtvih i protivinicki tim koji ni kriv ni duzan uze peti put kup za redom.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ležali 40 minuta kako vi sesprovelo naređenje „sa vrha“ za koje cela Srbija zna već 10 dana..
    HUMANITARNI KUP!

    0
    0
    Odgovori
    • TO JESTE, TREBALO JE ISTERATI NEKOLIKO IGRACA TALIBANSKOG TIMA I DA INSTITUCIJA DA BAR PET ALI NEMA VEZE VAZNO DA JE NAJBOLJI TIM U DRZAVI POBEDIO I DOKAZAO ONO STO SVI ZNAMO DA JE ON PRAVI SAMPION!
      PITANJE NA KOJE NIKO NE ZNA ODGOVOR, KADA ĆE ŠAMPINJONI IZ RUPE DA DAJU GOL INSTITUCIJI?

      NA NA ANA NANANANAN LIGA SAMPIONA AHAHAHHAHAHAHHAHA JADNICI!

      0
      0
      Odgovori
  6. Znate kad čemo mi pobijediti partizan onda kad prestanemo taktizirati na derbiju mi uvjek na najvaznijoj utakmici izmisljamo neke nove igre i ovaj Stankovic je nastavio putem Milojevica,,

    0
    0
    Odgovori
    • NIKAD PA NI TAD! ALI AKO ULOZITE JOS 100 MILIONA U TIM MOZDA DATE BAR JEDAN GOL NEKAD PA MAKAR IZ GOL AUTA PO TOME STE POZNATI!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter