5
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ O SLUČAJU KATAI: Kakve veze ima njegova supruga sa tim kako on šutira loptu

Objavljeno: 07.06.20 u 14:50

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u razgovoru za TV Pančevo užasnu kampanju koja se u SAD-u vodi protiv Donalda Trampa, a dotakao se i otkaza srpskom fudbaleru Aleksandru Kataiju, u klubu Los Anđeles Galaksiju, zbog objave njegove supruge na društvenim mrežama.

Vučić smatra da supruga našeg fudbalera nema nikakve veze sa tim kako on igra fudbal.

– Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu. To samo govori kakva se hajka vodi protiv onih koji nisu protiv predsednika Amerike. Ta žena ima pravo na svoj stav. Ako je počinila krivično delo – gonite je. Ako nije – ne razumem o čemu se tu radi – rekao je Vučić.

SKUPO GA JE KOŠTAO STAV SUPRUGE: Galaksi otpustio Kataia, da li je to prilika za Zvezdu?!

On je dodao da nikada neće podilaziti većini, samo zato što je većina.

– Poštovaću većinu zato što je to demokratija, ali neću da joj podilazim – rekao je Vučić.

0
0

5 Komentara

  1. @radio mileva O cemu ti pričaš, kakve tužbe?? Otpustili su ga, sasvim sigurno uz obeštećenje, nije LA Galaxi Zvezda i Partizan…Drugo predsednik države brani fudbalera ?!? Pa ovo nema ni u Somaliji. Ako već ne može da spreči svoju ženu da tovari zemlju i narod u kojoj igra, apsolutno je zaslužio otkaz! Nije Amerika Srbija, pa da dozvoljava da se p**a po njima ko kako hoće, kao žena Valter Zenge svojevremeno po nama…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne treba Kataija nista braniti, ovo je sve u njegovom interesu! Pitate se kako…pa evo kako. Klub mu je morao dati otkaz jer ce trosak da ga isplati ceo ugovor biti manji od bojkota navijaca ako to klub ne bi uradio. Imajuci u vidu da su Crnci najvecim delom zaljubljenici u fudbal, jasno je da je Klub morao to uraditi,svestan da gubi i najboljeg igraca i ozbiljan novac koji ce morati Kataiju isplatiti ako vec sa njim nije postignut sporazumni raskid ugovora. Dovoljno je da Katai tuzi Klub i uopste nije problem da dobije taj proces cak i pre finalne instance,Medjunarodnog sportskog suda u Lozani!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar je to iznenadjenje.Znas proslost predsednika,politicku i navijacku,a kad tome dodas nacin kako se izjasnjava,nista neobicno.

    0
    0
    Odgovori
  4. kako moze jeadan predsednik suverene zemlje da se spusta ovak nisko i komentarise nekakvog kataia , njegovu zenu. cudnovato. ako ce da prica o Trampu protiv koga je inace valjda postoli bolji nacin. nikada on nebi komentarisao nista o kataiju da ovaj dolazi iz PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter