1
Fudbal

HAOS U HRVATSKOJ: Sudije u glavnoj ulozi, podsmesi zbog VAR-a, ponovljenog penala, gola u 97. minutu… (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.20 u 12:05

U prvoj utakmici HNL lige posle pauze zbog pandemije koronavirusa, ekipa Hajduka slavila je 2:1 nakon što je gubio na poluvremenu.

Uzbudljivo je bilo u duelu hrvatskog prvenstva. Duel Hajduka iz Splita i Intera iz Zaprešića podigao je veliku prašinu. Komšije su uvele VAR, ali to nikako ne garantuje da će stvari ići glatko, a ovaj meč odličan je pokazatelj toga. Duel su obezbedile čudne odluke sudija, sve na štetu Intera koji je poražen golom u 97. minutu meča.

Najbitniji detalj viđen je u 55. minutu duela kada je sudija ponovio penal Hajduku.

Gostujući čuvar mreže je odbrani openal, ali je pomoćnik poslao signal sudiji da je Matković ranije napustio gol liniju. Te je jedanaesterac ponovljen. Prethodila je pauza od pet minuta jer arbitri nisu bili sigurni da li je lopta prilikom centaršut prešla gol-aut liniju.

Sumnjivo je bilo i igranje rukom Solda zbog čega je i dosuđen penal. Lovrić pokazao je na belu tačku, a igraču Intera pokazao je crveni karton. Posle ponovljenog penala Hajduk je stigao do izjednačenja, a potom u 97. minutu i do pobede.

Opet je morao VAR da se konsultuje jer je u duelu fudbaler Hajduka oborio igrača Intera. Arbitar Lovrić je smatrao da je sve čisto i Splićani su došli do pobede.

0
0

1 Komentara

  1. Izgleda da su u Hrvatckom fudbalu uveli nova pravila da lopta moze biti van terena a igrac ne sme,u stvari uveli su pravila koje vaze u kosarci, izgleda da je pomocni sudija sudio kosarku a nisu mu rekli sta sudi,takodje i VAR sudije nisu znali sta je u pitanju dali fudbal ili kosarka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter