0
Domaći fudbal

ŽARKO MARKOVIĆ: Hvala Radniku, Surdulica zaslužuje tim u Superligi, imam ponude ali neću da žurim

Objavljeno: 04.06.20 u 14:16

Prekaljeni defanzivac Žarko Marković u nastavku karijere neće nositi dres Radnika iz Surdulice.

Tridesettrogodišnji Marković je 2019. godine došao u Surdulicu, za ekipu sa juga Srbije je odigrao 17 utakmica, 16 u prvenstvu i jednu u Kupu Srbije, u kojima je bio nepremostiv bedem ispred gola Nikole Vasiljevića.

– Zahvalan sam klubu. U Surdulici mi je zaista bilo lepo, ovaj grad živi za fudbal i zaslužuje da ima stabilnog superligaša. Veliko mi je zadovoljstvo bilo da u proteklom periodu nosim dres sa grbom Radnika i ovom prilikom zahvalio bih svima u klubu na saradnji i lepim uspomenama. Žao mi je što Radnik nije uspeo juče da iznenadi Partizan, ali to je fudbal – rekao je na početku razgovora Marković.

Marković je od 1. juna slobodan u izboru svoje sredine, ali neće žuriti sa ponudama.

Interesovanja klubova već ima, ali neću previše da žurim sa odabirom novog kluba. Prvo ću odmoriti sa porodicom od naporne sezone, a potom ću da razmišljam o daljim koracima u karijeri. Imam još mnogo da dam fudbalu – poručio je Marković.

Iskusni štoper je u karijeri nosio dres omladinaca Crvene zvezde, potom je nastupao za Sopot, Bask, Gaz Metan Medijaš, Kairat, Inđiju i Radnik iz Surdulice. Najduže se zadržao u rumunskom prvoligašu u čijem dresu je nastupio 115 puta i izrastao je u tom periodu u pravu ikonu kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter