5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Slede razgovori igrača i rukovodstva Zvezde – Tema, novo smanjenje zarada

Objavljeno: 04.06.20 u 12:26

Crvena zvezda je i matematički obezbedila titulu u šampionatu Srbije, te su okrenuti Kupu Srbije i planovima za narednu sezonu.

Kako HotSport saznaje od naredne nedelje slede pojedinačni razgovori rukovodstva kluba sa igračima Crvene zvezde, kako bi se uradila revizija ugovora, što podrazumeva određena smanjenja prihoda igrača od 1. jula u zavisnosti od njihovih primanja, raspon je od 10 do 20 procenata.

BOMBA KOJA ĆE ODUŠEVITI ZVEZDAŠE: Crvena zvezda ima novog trenera, Obradović pred potpisom

Igrači su pristali da za april, maj i jun njihova primanja budu umanjena 50 procenata, klub je takođe odlučio da smanji broj zaposlenih u radnoj zajednici i kako saznajemo, pojedini su još 1. juna napustili klub posle isteka ugovora.

Načelno, broj zaposlenih biće smanjen za 30 procenata  zbog stezanja kaiša kako bi se finansije stabilizovale usled manjeg priliva novca kojij se očekuje od prodaje igrača ovog leta.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

5 Komentara

  1. U Srbiji postoje dva velika kluba od kojih je Zvezda po svim parametrima veca od Partizana. No,nebitno je to. Vlast u nasoj drzavi postavi svoje ljude u FSS a zatim i u dva spomenuta kluba i tada fudbal prestaje da postoji. Mi na celu FSS-a imamo coveka koji loptu sutnuo nije ni na fizickom vaspitanju i njegova preporuka je SNS karta.Takvi su upali i u Zvezdu i u Partizan.Drzava im daje novac ali to visestruko naplati cim jedan od dva nasa najveca kluba udje u neko evropsko takmicenja,proda igraca itd.Dakle,niti Zvezda niti Partizan nece propasti jer drzava to nece dozvoliti ali im isto tako nece dozvoliti ni da procvetaju.Uvek ce da budu u toj nekoj sredini kako bi se sav taj novac ispumpavao i ko zna gde odlazi,mislim ko zna u cije dzepove. Ne trebas biti neki naucnik ili sta ti ja znam pa da shvatis da je Zvezda u poslednje tri sezone od dve lige sampiona,lige Evrope,transfera,ulaznica i tv prava prihodovala preko 140 miliona eura. Ko ne veruje neka sam izracuna.Ako je od tih 140 miliona eura placen porez 20% sto mu dodje 28 miliona,dakle ostaje vam 112 miliona eura. Ako je za tri sezone dato na dovodjenje igraca 12 miliona ostalo vam je 100 miliona. Neka je na te tri sezone,ukljucujuci i ovu sezonu gde su sada vec i smanjili plate i zbog korone neko vreme nije ni placano nista, otislo u proseku 20 miliona eura godisnje za plate igracima a nije sigurno toliko ostaje vam cist novac od 40 miliona eura.Ako je Zvezda dugovala toliko pre tri godine trebala bi biti priblizno nuli.Ali naravno,Zvezda nije na nuli,Zvezda je duzna i cak i dalje izlaze sa saopstenjima kako smo prinudjeni da prodajemo najbolje igrace kako bi preziveli. Mi i pored tolikih para i dalje kupujemo igraca od 500 hiljada eura na rate, Napredak nas proziva za 100-200 hiljada itd. To vam govori da novac iz kluba nestaje.Ista prica vam je i u Partizanu. I dok se ne promeni kompletan sistem,dok se sport ne dodeli sportistima a ne clanovima stranke nama ce biti uvek ovako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj što se izdaje za sportskog direktora (da mu ne spominjem ime) neposredno pre proglašenja pandemije produžio je ugovor sa sporim 33-godišnjim Benom, specijalistom za vraćanje lopti natrag! Kada će odgovarati ovaj dunster koji je besperspektivnom Benu poklonio 2 miliona evra?! Ne hitna nego NAJHITNIJA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Normalno,u svijetu svi to rade.Radna zajednica mora se precesljati koji su viška dati im otpremninu i nek traže posao.

    0
    0
    Odgovori
  4. Igraci placaju promasaje sportskog direktora, sta smo sve doveli sad sve to polako rasterujemo bez dinara obestecenja, a sve skupo platili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter