0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

KUP SRBIJE: Uspavanka u Novom Sadu, nakon penal serije Vojvodina u polufinalu!

Objavljeno: 03.06.20 u 21:55

Poslednji meč Kupa Srbije odigrali su Vojvodina i Mladost iz Lučana.

Vojvodina je tokom meča držala loptu u nogama, želeli su domaći da probiju bedem, ali nisu imali ideje u završnici ispred odličnog Zlatka Zečevića koji je odlično čuvao svoj gol. Pobednika smo dobili tek nakon penala 0:0 (5:4)

Crveno-beli su meč otvorili napadački, igrači Nenada Lalatovića vršili su presing, a sa druge strane ni četa Gorana Stanića nije došla sa namerom da se brani. Igru na početku meča prekidali su česti faulovi na obe strane. Šatara je u 21. minutu oborio Mrkaića, Drinčić je imao priliku sa slobodnjaka, njegov udarac išao je tik iznad prečke.

Mučila se u nastavku Vojvodina da probije granitni bedem ispred gola Zlatka Zečevića. ponovo je u 30. minutu Drinčić izveo centaršut, probao je da pronađe Mrkaića koji je za stotinku kasnio. Stojković je nakon prekida šutirao sa dvadesetak metara, bio je blizu gola, ali ne dovoljno.

Nikola Drinčić bio je centralna figura u igri domaćina i u drugoj deonici. Sve prekide izvodio je iskusni vezista, ali je u uvodu drugog poluvremena bio najraspoloženiji. Ipak, to se nije odrazilo na rezultat. Gosti su se u potpunosti povukli na svoju polovinu. Zatvorili su sve prilaze golu Zečevića. Saničanin i Brailić su pokušali da prete, ali nije bilo opasnosti po gol. Oprobao se Drinčić u 55. minutu, šutirao je u okvir gola, ali nije bilo opasnosti po Zečevića.

Tri minuta kasnije opasnost po gol Mladosti, centrirao je Stefan Đorđević, zagubio se Odita, Bojić je pokušao sa peterca, Nigerijac je ipak igrao kolenom i otklonio opasnost. Bojović je zapretio, ali je Rockov bio siguran.

Najbolju priliku u 73. minutu imao je Stefan Đorđević, ali je pogodio okvir gola.

Čović je izašao sam pred Zečevića u 90. minutu, pokušao je da uposli iskosa Bojića, ali je lopta pobegla napadaču Vojvodine. Svestan činjenice da će meč ući u penal lutriju Nenad Lalatović je umesto Emila Rockova na teren poslao mladog Nikolu Simića

Poslednji polufinalista Kupa Srbije biće ekipa Vojvodine koja je nakon penal serije slavila sa 5:4 

VOJVODINA : 5
Pogodili : Čović, Vukadinović,  Gemović, Stojković, Drinčić. 
Promašili: 

MLADOST LUČANI: 4
Pogodili: Bojović, Šatara, Jovanović, Radivojević .
Promašili: Pavlović

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter