0
Domaći fudbal

FOTO: Superliga

RADNIČKI MENJA TRENERA – RADNIČKI DEMANTUJE: Kome je u interesu da pred meč sezone iznosi neistine?!

Objavljeno: 02.06.20 u 19:42

Iako su pojedini beogradski mediji preneli informaciju da bi Slavoljub Đorđević mogao da bude novi trener Fudbalskog kluba Radničkog iz Niša čelnici kluba sa ‘Čaira’ tvrde da je reč o dezinformaciji. 

Direktor fudbalskog kluba Radnički Dejan Propadalo postavlja pitanje zbog čega se ova informacija pojavila dan pred meč protiv Čukaričkog.

Ono što ja mogu da kažem jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njime smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na ‘Čairu’ nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub – upitao je direktor Radničkog iz Niša, Dejan Propadalo.

Podsećamo, u mediji su danas objavili informaciju da bi Radnički umesto Radoslava Bataka na klupu mogao da dovede trenera omladinaca Crvene zvezde Slavoljuba Đorđevića

FOTO: Superliga Srbije 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter