1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KUP SRBIJE: Crvena zvezda je u polufinalu! ‘Blickrig’ Ivanića i Bena dovoljan crveno-belima za nastavak pohoda ka ‘duploj kruni’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.20 u 19:02

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su savladali Inđiju rezultatom 1:2.

Strelci za crveno-bele bili su Ivanić u 36. i Ben u 38. minutu, dok je gol za domaće postigao Jovanović u 87. minutu.

Prvu priliku na meču nakon 20-ak minuta imali su domaći. Čermelj je posle kornera do druge stative skočio i zakucao loptu glavom pored Rodića. Na nesreću domaćih, šutirao je previše nisko u zemlju, pa je Borjan uspeo da odbrani ‘žabicu’.

U 29. minutu Zvezda je imala veliku priliku. Ben je šutirao pored stative kada je primio loptu u sredini na nešto više od 30 metara od gola, prošao je sam između nekoliko igrača zelenih i šutirao pored desne stative gola Miloja Prekovića.

FENOMENALNO: Novi dres Crvene zvezde krase detalji iz najsjajnije istorije kluba (FOTO)

Nakon pritiska gola domaćih, Beograđani su uspeli da probiju bedem i matiraju golmana Prekovića.

Ben je centrirao levom nogom sjajno na drugu stativu gde je pravovremeno natrčao Ivanić i gotovo spustio loptu glavom u mrežu domaćeg tima, igrao se 36. minut.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xtUAv-VQCgQ

Samo dva minuta kasnije Inđija je još jednom kapitulirala. Odužio se Ivanić Benu za prethodnu asistenciju, sada je centrirao na čelo napadača sa Komora koji je glavom prosledio loptu u mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=tZvM9aZAQu4

U 41. minutu došlo je do prekida meča, jer u se igrač Inđije Vidić i as Zvezde Pavkov fizički sukobili. Odjednom je igra stala, a već u narednom trenutku pomenuti dvojac se gurao, dok su ih ostali fudbaleri razdvajali. Sve je okončano žutim kartonima za oba fudbalera.

Zvezda je kontrolisala igru i u drugom poluvremenu.

Propustio je Pavkov jednu izglednu šansu, a Vukanović je posle dodavanja Bena iz slobodnog udarca pogodio stativu u 65. minutu.

U 77. minutu Ivaniću je poništen gol zbog ofsajda.

Ipak, kada se činilo da će se sve završiti bez drame, Jovanović je zakuvao u 87. minutu, pošto je sjajnim udarcem glavom smanjio prednost Crvene zvezde.

Rastrčali su se igrači Inđije, ali je Zvezda odbranila sve napade i zadržala prednost.

U nadoknadi vremena Tomane je mogao da reši meč, ali je pogodio stativu iz izgledne pozicije.

Zvezda je na kraju u dramatičnom finišu nastavila ka glavnom cilju, a to je osvajanje Kupa i kompletiranje duple krune.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ova igra i pobeda Zvezde su za brigu! Veoma loša igra Zvezde, samo dva upućena šuta u okviru gola Inđije i oba su bili pogoci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter