0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

TRENER BARSELONE DIREKTAN: Pet izmena ne odgovara mom timu!

Objavljeno: 31.05.20 u 15:04

Trener katalonskog giganta dao je zanimljivu izjavu.

Trener fudbalera Barselone Kike Setijen smatra da pravilo o pet izmena tokom utakmice neće biti od koristi njegovoj ekipi kad se nastavi takmičenje, čak šta više, ističe da to više odgovara protivnicima.

Naš stil igre omogućava nam da veliki broj svojih susreta rešimo u poslednjih 15 ili 20 minuta utakmice kada su protivnički igrači izmoreni. Sada kada imate mogućnost pet izmena, sumnjam da ćemo biti u prilici da računamo na izmorenost naših protivnika. Ovakvo pravilo će nam škoditi – rekao je Setijen, a prenose španski mediji.

Privremeno pravilo o pet umesto dosadašnje tri izmene igrača donela je FIFA kako bi smanjila mogućnost povreda fudbalera koji su dugo pauzirali zbog pandemije koronavirusa, koje će se primenjivati do kraja godine.

Fudbaleri Barselone nastavljaju sezonu gostovanjem Majorki, a u trenutku prekida su bili na čelnoj poziciji sa dva boda više od Reala iz Madrida.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter