0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Radnik (Surdilica) Sasa Ilic Beograd, 18.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UZMI ILI OSTAVI: Legenda Partizana dobila poziv za posao u Pančevu

Objavljeno: 30.05.20 u 11:20
Ponuda je na stolu pošto se srpski drugoligas juče rastao sa trenerom Dušanom Jevrićem.

Pre malo više od godinu dana Saša Ilić je završio profesionalnu karijeru i počeo trenerski posao sa selekcijom Srbije (igraci rođeni 2004. godine), a uskoro treba da dobije i profi licencu. Legenda Partizana je u žiži, a juče je dobio otvorenu ponudu da u narednoj sezoni sa klupe predvodi novog drugoligaša Železničar iz Pančeva. Agilna uprava smatra da uz dobro selektiranu ekipu može da ima dobar učinak u debitanskoj sezoni, ali sada je na potezu bivši as crno – belih.
Pančevci su juče okončali saradnju sa Dušanom Jevrićem sa kojim su uspeli da budu na prvom mestu u Srpskoj ligi Vojvodina, a sada sledi reorganizacija ekipe i dovođenje pojačanja. Sledeći na potezu je Saša Ilić za novi angažman ili će neko od kolega doći na kormilo Pančevaca.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter