0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SUPERLIGA: Poker Partizana – Rutinski trijumf crno-belih protiv Mladosti (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.20 u 19:37

Fudbalski klub Partizan savladao je Mladost iz Lučana ubedljivim rezultatom 4:1. u 27. kolu Superlige Srbije.

Pred praznim tribinama na stadionu u Humskoj, Partizanov ples ekipa iz Lučana nije mogla da zaustavi. Crno-beli igrali su u ovom meču bez Sejduba Sume, ali se to nije osetilo na igru. Još jedna značajnija promena bila je na mestu štopera, gde je Uroš Vitas startovao ispred Bojana Ostojića.

FOTO: FK Partizan

Veliku priliku Partizan je imao u 8. minutu kada je Takumo Asano pogodio prečku, nakon udarca iskosa. Raspoložen je na početku bio i Lazar Marković koji je pripretio u par navrata, ali bez ozbiljnijih posledica po gol Kneževića.

Već u 12. minutu prelepu akciju Partizana golom krunisao Lazar Marković. Zdjelar šalje loptu do Asana, on petom za Sadika koji je prosleđuje do Markovića za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije Japanac se upisuje u strelce 2:1 za Partizan. Sadik šalje loptu do Asana, koji je prosleđuje do Natha, a on je vraća do krilnog napadača crno-belih, koji uvećava prednost domaćina.

Nisu se strasti stišavale u nastavku, Mladost je pokazala da iako bez nekoliko prvotimaca na terenu, u Beograd nisu došli turistički. Obiora Odita posle kornera, trese mrežu Vladimira Stojkovića.

Usporio je ritam meča u nastavku, Mladost je imala nekoliko prilika, a jedna od njih usledila je u 42. minutu, Nikola Radović uhvatio je volej nakon centaršuta, Stojković uspeva da sačuva mrežu.

Stevanović je ušao početkom poluvremena i osvežio je vezni red crno-belih, pokušao je da visokom loptom pronađe Lazara Markovića, koji je šutirao iznad gola. Oprobao se u 60. mintuu i Miletić, ali je i njegov udarac otišao preko gola.

FOTO: FK Partizan

Oboren je Umar Sadik u 62. minutu meča, najstrožu kaznu izveo je Nigerijac i uvećao je tom prilikom prednost Partizana, šutirao je u stranu, a Knežević je ostao nepomičan.

Krunisao je dobru igru u današnjem meču ‘džoker’ sa klupe Stevanović stavio je tačku na ovaj meč golom u 70. minutu. Precizno je šutirao za konačnih 4:1.

PARTIZAN – MLADOST 4:1 (2:1)

Stadion: Partizana

Sudija: Novica Anđelovski

PARTIZAN:Stojković – Miletić, Vitas, S. Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Marković (Lakčević), Natho (L. Pavlović) , Asano (Stevanović) – Sadik (Matić) .

MLADOST: Knežević – Pešić, Mićević (od 46. Milošević), Sinđić, Radović (Pavlović) – Stojanović, Perović – Selenić (Zunić), Kijevčanin, Eliomar (od 56. Babić) – Odita (Kos).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter