0
Evropske lige

FUDBAL KREĆE I U GRČKOJ: Prvenstvo se nastavlja 6. juna

Objavljeno: 27.05.20 u 19:15

Fudbalsko prvenstvo Grčke počeće 6. juna, pošto je vlada danas odobrila nastavak, nakon skoro tri meseca prekida zbog pandemije koronavirusa.

Polako se život vraća u normalu posle koronavirusa, pa tako i fudbal. Prvenstva širom Starog kontinenta se nastavljaju, a danas je takva odluka donesena i u Grčkoj.

Nijedan fudbaler u Grčkoj do sada nije bio pozitivan na COVID-19. Lokalni mediji su preneli da su grčke vlasti upozorile da će ako neki fudbaler bude zaražen odmah morati u karantin, dok će njegovi saigrači morati da budu pet dana u samoizolaciji.

U trenutku prekida lider je bio Olimpijakos sa 66 bodova, ispred PAOK-a koji ima 14 manje (uključujući i sedam bodova oduzetih od saveza). Planirano je da se sezona završi do 19. jula. kako bi klubovi imali dovoljno vremena da se spreme za kvalifikacije za Ligu Šampiona i Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter