Fudbaler Udinezea i makedonski reprezentativac Ilija Nestorovski govorio je u razgovoru za ‘Arena sport’ o interesovanju Crvene zvezde.

Igrač rođen 1990. godine u Prilepu govorio je nastavku serije A, kao i brojnim drugim temama vezanim za fudbal. Makedonski fudbaler prvo je otkrio gde je provodio vreme tokom pandemije koronavirusa.


– Ja sam ostao u Udinama, bio sam sam jer, pre nego što je krenula ekspanzija pademije, poslao sam porodicu u Makedoniju. Mislio sam da će biti samo u Italiji, nisam očekivao da će biti u celom svetu. Bio sam sam dva meseca, a pre tri nedelje ponovo su mi se priključili članovi porodice, po 24 časa smo zajedno – rekao je Nestorovski u razgovoru za Arena Sport

Kakva su očekivanja u klubu oko nastavka Serije A, otkriva Nestorovski

– Mi se spremamo kao da će se nastaviti prvenstvo. Na tri dana radimo testove na koronu, do sada smo svi biti negativni, nadam se da ćemo i na poslednjem svi biti negativni i da možemo trenirati zajedno. Fudbal je najvažnija stvar na svetu, bez njega nije to to – rekao je Fudbaler Udinezea.

On je potom dao svoju prognozu pred mogući nastavak sezone.

– Ko će biti šampion, ne znam. Borba za titulu je gusta, tu je Lacio, Inter, Juventus, te tri ekipe boriće se do kraja prvenstva, a ko će ispasti, to ne znam, znam da Udineze neće ispasti.

O interesovanju Crvene zvezde Nestorovskije rekao…

Da, pre osam meseci, kao i godinu i nešto pisalo se. Imao sam ponudu, zahvalio sam im se. Sada sebe vidim u Italiji, tu mi je porodica, učimo italijanski deca idu u školu ovde. Sada sebe vidim u Italiju. Realno, prioritet mi je da ostanem ovde, jer je jedna od top pet liga, ali ćemo videti za dalje. Nikada se ništa ne zna – uz osmeh je rekao Nestorovski.

FOTO: Screenshot